اخلاق مداری،حریت و آزادی خواهی، رمز ماندگاری استاد

سرپرست دانشگاه تهران:دکتر فخرایی،پایه‌گذار دانش بومی درحوزه پدافند هوایی در دوران جنگ بود

سرپرست دانشگاه تهران، دکتر فخرایی را پایه‌گذار دانش بومی درحوزه پدافند هوایی در دوران جنگ عنوان و خاطرنشان کرد: در اوج حملات بیرحمانه رژیم بعثی به شهرهای ایران، دکتر فخرایی تمام توان علمی خود را برای مقابله با دشمن قرار داد.

سرپرست دانشگاه تهران، دکتر فخرایی را پایه‌گذار دانش بومی درحوزه پدافند هوایی در دوران جنگ عنوان و خاطرنشان کرد: در اوج حملات بیرحمانه رژیم بعثی به شهرهای ایران، دکتر فخرایی تمام توان علمی خود را برای مقابله با دشمن قرار داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، دکتر نیلی احمد آبادی که در مراسم تشییع زنده یاد دکتر سید مهدی فخرایی، استاد دانشکده برق دانشگاه تهران سخن می‌گفت با تسلیت درگذشت استاد به خانواده ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه تهران، فقدان وی را ضایعه‌ای جبران ناپذیر خواند و گفت: درگذشت ایشان به شدت همه ما را در بهت و حیرت و اندوه برده است.

وی با اشاره به زندگی کوتاه ولی پرافتخار استاد فخرایی گفت: اگر زندگی پر افتخار استاد را بازنگری کنیم شاهد خواهیم بود که ایشان در تمام دورانی که در دانشگاه و بیرون دانشگاه خدمت می‌کرد با نگاه کارآفرینی و حل مشکلات بر اساس دانش عمل می‌کرد و همواره با این نگاه در خدمت دانشگاه و انقلاب و کشور بود.

سرپرست دانشگاه با اشاره به نقش دکتر فخرایی در دفاع از کشور در جنگ تحمیلی گفت: بدون شک خدمات دکتر فخرایی یکی از عوامل مهم و موثر در دفع تجاوز دشمن بعثی بود.

دکتر نیلی احمد آبادی، دکتر فخرایی را پایه گذار دانش بومی در حوزه پدافند هوایی کشور در زمان جنگ تحمیلی علیه ایران دانست و افزود: قطعا بخشی از این دانش مدیون خدمات دکتر فخرایی بود.

وی تصریح کرد: وی لحظه‌ای از خدمت به نظام و کشور و دانشگاه کوتاه نیامد و هرجا که احساس می‌کرد باید خدمت کند حاضر می‌شد، چه در عملیات‌ جنگی علیه دشمن بعثی و چه در عرصه علمی و فناوری و همواره هم همین مسیر را دنبال کرد.

سرپرست دانشگاه تهران دلیل دیگر محبوبیت دکتر فخرایی را اخلاق مداری و حریت و آزادی خواهی دانست و گفت: اگر چه در موقع ناملایمات صبر می‌کرد ولی بسیار هم حساس و متعهد بود. به عنوان یک فرد متعهد همواره در میدان عمل بود و هراسی از مشکلات نداشت و با تمام توان در خدمت کشور و نظام بود.

مراسم تشییع پیکر دکتر مهدی فخرایی

وی همچین به نقش دکتر فخرایی در ارتباطات علمی بین المللی اشاره کرد و گفت: ایشان نه تنها در داخل کشور فردی موثر بودند بلکه به طور فعال در حوزه تحقیقات بین المللی نیز حضور موثر داشتند.

سرپرست دانشگاه تهران افزود: توان بالای دکتر فخرایی فقط منحصر به عرصه‌های علمی نبود بلکه ایشان در عرصه مدیریتی نیز فردی بسیار موفق و عمل‌گرا بود.

دکتر کمره‌ای نیز در این مراسم با ابراز تأسف عمیق از درگذشت استاد فخرایی ایشان را فردی استثنایی دانست و گفت: مثل دکتر فخرایی شاید زیاد نداشته باشیم چرا که ایشان فردی بسیار متواضع با اخلاق و دانشمند و در واقع یکی از ابرار بودند.

رئیس پردیس دانشکده های فنی اظهار امیدواری کرد که دانشجویان استاد روش علمی و اخلاقی استاد را سر لوحه کارهای خود قرار دهند.

پیکر دکتر سید مهدی فخرایی استاد فقید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده ‌های فنی دانشگاه تهران صبح امروز با حضور خانواده استاد، نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی، دکتر واعظ زاده، رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، دکتر نیلی احمد آبادی، سرپرست دانشگاه، هیأت رئیسه و جمعی از اساتید دانشگاه تهران و پردیس دانشکده های فنی و پردیس‌های مختلف دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان در میان حزن و اندوه فراوان مشایعت‌کنندگان از مقابل مسجد دانشگاه تهران تشییع شد.

پیکر استاد فخرایی قرار است در زادگاهش شهر دزفول به خاک سپرده شود.

مراسم تشییع پیکر دکتر مهدی فخرایی

دکتر سید مهدی فخرایی در سال 1339 در دزفول متولد شد و تحصیلات دوره دبیرستان را در مدرسه وابسته به دانشگاه شیراز پس از انتخاب به عنوان دانش‌آموز نخبه برگزیده گذراند.

وی سپس در رشته مهندسی برق و الکترونیک موفق به اخذ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران شد و دوره دکتری خود را در همین رشته در دانشگاهی در کانادا ادامه داد.

استاد فخرایی دارای 220 مقاله علمی ملی و بین‌المللی در رشته تخصصی خود بود.

وی دبیری 12 همایش علمی در کشور را در کارنامه کاری خود داشت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ آذر ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93091710617
  • خبرنگار :