جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی:

ایسنا با دقت و وسواس اخبار را منتشر می‌کند

جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی گفت: ایسنا یک خبرگزاری فعال است و اخبار را با دقت و وسواس منتشر می‌کند.

جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی گفت: ایسنا یک خبرگزاری فعال است و اخبار را با دقت و وسواس منتشر می‌کند.

ماشاءالله صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، در خصوص عملکرد این خبرگزاری در فضای رسانه کشور با اشاره به اینکه موافق وجود خبرگزاری‌ها هستم، اظهار کرد: در برخی از خبرگزاری‌ها انتشار اخبار ناشیانه‌ای را مشاهده‌ کرده‌ام اما چنین اخباری را در خبرگزاری ایسنا ندیم.

وی با بیان اینکه خواسته سازمان‌‎ها این است که رسانه‌ها در کنارشان باشند، افزود: در گذشته رسانه‌ها در بخش اطلاع‌رسانی ضعیف بودند اما امروزه رسانه‌ها به خصوص ایسنا اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

صادقی ادامه داد: بروز اعتیاد به دلیل فقدان اطلاع‌رسانی و آگاهی خانواده‌هاست که رسانه‌ها در امر اطلاع‌رسانی نقش ایفا می‌کنند، به خصوص ایسنا در بخشهای تخصصی خوب کار کرده است و امیدواریم با فعالیت بیشتر این اطلاع‌رسانی به طبقات عوام و خواص برسد.

علی‌اصغر حاجی‌نقی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی نیز در تحریریه ایسنا، در خصوص عملکرد این رسانه در مقایسه با سایر رقبای رسانه‌ای، اظهار کرد: به ایسنا به عنوان مجموعه‌ای مورد وثوق نگاه می‌کنیم که متناسب با مسائل اجتماعی کلی جامعه حرکت می‌کند.

وی افزود: ایسنا با توجه به جامعه هدف و نقشی که دارد، به دور از چالش‌های سیاسی و رفتارهایی که باعث بروز پدیده‌هایی شود، توانسته است خوب عمل کند و جایگاه خوبی در سرعت، دقت و کیفیت دارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با بیان اینکه مسائل اجتماعی زیادی در جامعه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ایسنا با حضور پررنگ در مناسبت‌ها و رسالتی که دارد توانسته است حوزه اجتماعی را به خوبی پوشش دهد.

حاجی‌نقی با بیان اینکه باید تقسیم‌بندی مشخصی برای مسائل پیرامون در حوزه خبرگزاری وجود داشته باشید، اظهار کرد: باید با این تقسیم‌بندی‌ها، کارگروه‌هایی را تعریف کرد و هر گروه باید دارای واحدهای فکری باشد و این کارگروه‌ها برای بررسی موضوعات اصلی جامعه آماده شوند.

وی با اشاره به اینکه ایسنا به دلیل ساختار دانشجویی مخاطبان ویژه‌ای دارد، گفت: با این حال ایسنا به برخی ازچالش‌های اساسی که جامعه با آن‌ها درگیر است، کمتر توجه می‌کند، به ویژه در جامعه دانشجویی که باید به فرهنگ کار و فرهنگ کارآفرینی توجه شود با عقب‌ماندگی مواجه هستیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با اعتقاد بر اینکه جمعیت چند میلیونی دانشجویی، خود را از فرهنگ کار و خلاقیت مبری می‌دانند، اظهار کرد: فضای جامعه کنونی مقاله‌زده شده و کسی این مقالات را کاربردی نمی‌کند به عبارت دیگر افراد صرفا برای گرفتن مدرک تحصیلی به دانشگاه ورود پیدا می‌کنند و این یکی از مسائلی است که اگر به آن پرداخته نشود در آینده چالش ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 93091508872
  • خبرنگار :