رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ضمن اعلام این خبر که آموزش و پرورش هزینه دارویی دانشآموزان استثنایی را از سال آینده میپردازد اظهار کرد: هدف از این اقدام ایجاد جاذبه برای خانوادههاست تا فرزندان خود را برای ادامه تحصیل به ما بسپارند.
مجید قدمی در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه 10 سال پیش دانشآموزان استثنایی دارای بیمه درمان بودند اظهار کرد: اگر دانش آموزی نیاز به دریافت دارو داشت، پس از مراجعه به پزشک نسخ خود را به مدرسه میآورد و ما هزینه داروی وی را پرداخت میکردیم.
وی افزود: سال آینده اعتباری را در بودجه خود پیش بینی کردیم که بتوانیم هزینههای دارویی دانش آموزان را در مدرسه بپردازیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هدف از این اقدام ایجاد جاذبه برای خانوادههاست تا فرزندان خود را برای ادامه تحصیل به ما بسپارند گفت: اجرای این برنامه را از مناطق محروم آغاز خواهیم کرد.
قدمی افزود: در حال حاضر دانشآموزی داریم که یک میلیون و هشتصد هزار تومان در ماه هزینه دارو میپردازد اما میتوان گفت به طور میانگین آن دسته از دانش آموزان نیازمند به دارو، ماهانه بین 200 تا 300 هزار تومان هزینه میکنند و اگر بتوانیم در هر مدرسه خدمات دارویی ارائه بدهیم خانواده ترغیب میشود تا موجبات ادامه تحصیل فرزندش را فراهم کند.
وی با بیان اینکه برای تامین این اعتبار با نهادهای مختلف وارد مذاکره شده و از خیرین هم کمک میگیریم عنوان کرد: این طرح ابتدا در دو تا سه استان کشور کلید میخورد و امیدواریم بتوانیم آن را به کل کشور تعمیم دهیم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه پوشش تحصیلی ما در مناطق محروم از استانداردها فاصله دارد گفت: اگر بخواهیم پوشش تحصیل را بالا ببریم باید بتوانیم در زمینه بیمه درمان و سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان اقدام عملی انجام دهیم.
انتهای پیام