یک کارشناس ارشد تغذیه نسبت به حذف انسولین و جایگزین کردن سرکه سیب به جای تزریق انسولین به بیماران دیابتی هشدار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه همدان، "مریم سرکانی" یکشنبه 25 آبان در همایش دیابت به مناسبت هفته دیابت، اظهار کرد: برخی از مردم جامعه تصور میکنند تزریق انسولین عوارض دارد در حالی که انسولین به طور طبیعی در بدن تمامی افراد تولید میشود و افراد مبتلا به دیابت، در تولید انسولین اختلال دارند که باید انسولین به آنها تزریق شود.
وی گفت: سرکه سیب میتواند به عنوان طعم دهنده غذاها مصرف شود اما هیچ گاه نمیتواند جایگزین تزریق انسولین باشد.
سرکانی خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به دیابت نباید رژیم غذایی خود را از سایر اعضای خانواده جدا کنند و بلکه تمامی افراد خانواده باید از مصرف غذاهای پرچرب و روغن های پرچرب پرهیز کنند.
وی ادامه داد: مصرف تخم مرغ هیچ گاه موجب افزایش قند خون نمیشود و توصیه میکنم بیماران مبتلا به دیابت در طول هفته دو تا سه تخم مرغ مصرف کرده و در صورتی که میخواهند کامل همه موارد رعایت کنند، سفیده آن را مصرف کنند.
انتهای پیام