کلاهی برای پیشگیری از افسردگی فضانوردان

محققان آمریکایی قصد دارند از فناوری واقعیت مجازی برای کاهش خطر ابتلا به افسردگی در مأموریت‌های طولانی فضایی استفاده کنند.

محققان آمریکایی قصد دارند از فناوری واقعیت مجازی برای کاهش خطر ابتلا به افسردگی در مأموریت‌های طولانی فضایی استفاده کنند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محققان آزمایشگاه Dali در پروژه‌ای با حمایت ناسا، در حال طراحی فناوری کلاه واقعیت مجازی هستند.

کلاه واقعیت مجازی «ایستگاه فضایی مجازی» (Virtual Space Station) از طریق مجموعه‌ای از برنامه‌های مختلف، سلامت روان فضانوردان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

در سیستم جدید از هدست واقعیت مجازی Oculus Rift که به تازگی طراحی شده است، استفاده می شود؛ افزودن رایحه و صوت به این هدست می‌تواند به تغییر حالت روحی فضانوردان در مأموریت‌های طولانی کمک کند.

برنامه واقعیت مجازی فضانوردان شامل مجموعه تصاویر و فیلم‌های ویدئویی از خانواده و دوستان، تصاویر و موسیقی‌های آرامبخش است که مغز را فریب داده و فضانورد حس می کند که در یک محیط زیبا یا در جمع خانواده است.

قرار است عملکرد کلاه واقعیت مجازی Virtual Space Station در مأموریت Hi-Seas در هاوایی مورد آزمایش قرار بگیرد؛ در این آزمایش شش داوطلب بمدت هشت ماه در شرایط شبیه‌سازی مریخ زندگی خواهند کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ مهر ۱۳۹۳ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93072815428
  • خبرنگار : 71452