محققان موسسه فناوری ماساچوست(MIT) بر این باورند که برنامههای کنونی شرکت «مارس وان» برای ارسال انسان به سیاره مریخ تا سال 2025 ممکن است مستعمرههای انسانی را در خطر گرسنگی تا حد مرگ قرار دهد.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دانشجویان مقطع دکترای موسسه امآیتی از اطلاعات عمومی برای شبیهسازی ماموریت استفاده کرده و دریافتند، با برنامههای کنونی که پرورش گیاه در داخل مستعمرات از جمله آنهاست، تولید غذای کافی برای مستعمرات در کنار تامین سطوح ایمن اکسیژن بسیار دشوار خواهد بود.
شبیهسازیهای محل سکونت انسانها در مریخ نشان دادند، رشد گیاهان در صورت ارائه 100 درصدی غذا به مستعمرات، میتواند سطوح غیرایمن اکسیژن را در داخل سکونتگاهها تولید کند. در نتیجه، نوعی سیستم حذف اکسیژن نیاز بوده که در حال حاضر هنوز برای سفرهای فضایی ساخته نشده است.
بیش از 200 هزار انسان برای سفر یک طرفه به مریخ ثبتنام کردهاند اما تنها 25 تا 40 نفر برای این ماموریت انتخاب خواهند شد. سازمان مارس وان قصد دارد یک برنامه تلویزیونی مستند تولید کند که زندگی اولین مسافران به سیاره مریخ را ثبت میکند. این شرکت همچنین قصد دارد با همکاری شرکت لاکهید مارتین یک ماموریت غیرسرنشیندار را تا سال 2017 به مریخ بفرستد.
انتهای پیام