مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری اطلاعات دانشگاه تشریح کرد

چهار برنامه کلیدی نوآورانه برای توسعه کسب و کار شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه شریف

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف، یکی از مهم‌ترین اقدامات و اولویتهای این مرکز را پایدارسازی کسب و کار شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف، یکی از مهم‌ترین اقدامات و اولویتهای این مرکز را پایدارسازی کسب و کار شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، مهندس مجید دهبیدی پور، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف درباره فعالیت های این مرکز اظهار کرد: در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف، چهار برنامه کلیدی نوآورانه برای توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان وابسته به دانشگاه در نظر گرفته شده است تا از این طریق بتوانیم به توسعه این شرکت ها کمک کنیم.

وی افزود: دانشگاه صنعتی شریف سابقه و تجربه 14 ساله در حوزه کسب و کار و کارآفرینی دارد که این کارها را در قالب چهار برنامه با متولیان مختلف اجرایی کرده ایم.

دهبیدی پور، ترویج کارآفرینی برای دانشجویان را یکی از این برنامه ها عنوان و تصریح کرد: ترویج کارآفرینی یکی از برنامه های مدون مرکز برای دانشجویان ورودی به دانشگاه است تا از این طریق دانشجویان را به سمت کارآفرینی در داخل دانشگاه سوق دهیم که این کار با برگزاری همایش‌ها، سمینارها، انتشار کتب و مجلات تخصصی و برگزاری نشست های ویژه انجام می شود.

وی تصریح کرد: این کار توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه انجام می گیرد و جامعه هدف آن دانشجویانی هستند که هنوز وارد بازار کار نشده و هیچ تجربه ای در این زمینه ندارند و در مرحله ای قرار دارند که باید آموزش ببینند.

ارتقای توانمندی کارآفرینان

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به برنامه دوم مرکز با عنوان ارتقای توانمندی کارآفرینان، بیان کرد: این مرحله با هدف توانمندسازی دانشجویانی اجرا می‌شود که در مرحله قبل مورد آموزش قرار گرفته اند که از طریق برگزاری کلاس های آموزشی و دریافت مشاوره‌های مختلف، وارد مرحله رقابت و کارآفرینی می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله طرحی داریم با عنوان شتاب دهنده ایده یا فناوری که در این طرح به دانشجویان امکاناتی ارائه می کنیم تا ایده های خود را تمرین کنند و برای انجام کار جدی و رقابت آماده شوند که این کار نیز توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه انجام می گیرد.

دهبیدی پور، در خصوص اقدام دیگر مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف، گفت: این مرحله در فضایی حرفه ای انجام می گیرد و جامعه هدف آن استادان و فارغ‌التحصیلانی هستند که برای ورود به فضای حرفه ای آماده شده‌اند و نیاز به تامین مالی و امکانات دارند و به صورت حرفه ای اقدام به تاسیس شرکت می کنند و در نهایت هم محصول تولید می‌کنند.

فعالیت 150 شرکت فناور و دانش بنیان

وی بیان کرد: در این 12 سال سابقه و تجربه ای که در این زمینه داریم، 150 شرکت فناور را پذیرش کرده ایم و به محض خروج یکی از شرکت ها و اعلام استقلال آن، شرکت دیگر را جایگزین می کنیم به گونه ای که سالیانه یک هزار تقاضا برای پذیرش داریم.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به مرحله نهایی توسعه کسب و کار در دانشگاه صنعتی شریف، گفت: مرحله نهایی این کار با پایدارسازی کسب و کارهای ایجاد شده اجرایی می شود به گونه ای که تلاش می کنیم شرکتهای دانش بنیانی که از دانشگاه جدا شده و استقلال مالی پیدا کرده اند را در اطراف دانشگاه مستقر کنیم.

وی تصریح کرد: این کار به آنها کمک می‌کند که در صورت نیاز از نیروی انسانی قوی و با قیمت پایین‌تر و امکانات دانشگاه بهره ببرند و به ما نیز اجازه می دهد به دلیل نزدیکی به آنها راحت تر بتوانیم در صورت نیاز از آنها حمایت کنیم.

دهبیدی پور در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 150 شرکت دانش بنیان در اطراف ساختمان دانشگاه مستقر هستند و به صورت مستقل فعالیت می کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93071508567
  • خبرنگار :