کشف «پروتئین طراح» گامی برای درمان بیماری‌های سخت‌ درمان

داروسازان انگلیسی با کشف «پروتئین طراح» گامی برای درمان بیماری‌های سخت‌ درمان برداشتند.

داروسازان انگلیسی با کشف «پروتئین طراح» گامی برای درمان بیماری‌های سخت‌ درمان برداشتند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان رضوی، دانشمندان دانشگاه لستر انگستان، موفق به کشف روشی بالقوه شدند که به کمک آن می‌توان داروهای جدیدی را برای درمان بیماری‌هایی از قبیل سرطان و آلزایمر تولید کرد.

گروه تحقیقاتی جیمسون در دانشکده شیمی دانشگاه لستر ادعا کرده‌اند فرایند جدیدی را برای تولید ترکیب مخصوصی از آمینواسیدها کشف کرده‌اند.

آمینواسید برای تولید پروتئین‌ها استفاده می‌شود. تیم تحقیقاتی دانشگاه لستر از آمینو اسیدها به عنوان «حیاتی‌ترین واحدهای سازنده بدن» که وجودش برای زندگی بشر ضروری است یاد می‌کند.

سرپرست این مطالعه دکتر اندرو جیمسون اظهار کرد: این پیشرفت بزرگ در حوزه داروسازی یکی از برترین افتخارات ما در چندین دهه گذشته است.

وی در ادامه افزود: برای دستیابی به این هدف چند سال سخت تلاش کردیم، اما بالاخره موفق شدیم روش جدیدی را برای تولید این واحدهای سازنده کشف کنیم. هم‌اکنون می‌توانیم ادعا کنیم قادر به تولید واحدهای سازنده جدیدی شدیم که روزی رویای آن را در سر داشتیم.

در مجموع 20 نوع آمینواسید در طبیعت تولید می‌شود، اما تیم تحقیقاتی لستر با تولید ترکیب شیمیایی جدیدی از امینو اسیدهای مصنوعی، می‌توانند «مینی پروتئین‌های طراحی» را با ساختار و عملکرد کاملا متفاوت با پروتیئن‌های موجود در طبیعت بسازند.

محققان معتقدند به کمک پروتئین‌های طراح می‌توان درمان جدیدی برای بیماری‌هایی مثل آلزایمر و سرطان کشف کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93070502571
  • خبرنگار :