با توجه به اینکه قرار است از آبان ماه از صاحبان دستگاههای کارتخوان کارمزد دریافت شود اصناف نسبت به این موضوع اقبال خوبی ندارند و میگویند صاحبان دستگاههای کارت خوان که باید کارمزد بپردازند، طبیعی است که این میزان را از کارت مشتریان کسر میکنند و این موضوع هزینههای سرباری را به دو طرف تحمیل میکند.
اسدالله احمدیشهریور، رییس اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره اینکه صاحبان کارتخوانها از آبان ماه باید کارمزد بپردازند، ضمن اظهار مخالفت نسبت به این موضوع، گفت: بدون شک دریافت کارمزد، مشکلاتی را برای واحد صنفی و خریدار ایجاد میکند و دوباره عقبگرد خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر جامعه به سمتی حرکت میکند که کمتر از پول نقد برای خرید استفاده میشود، اظهار کرد: به دلیل راحتی در حمل کارت بانکی، امنیت، خرید آسان، در دسترس بودن و با توجه به اینکه در خرید کارتی نیاز به پول خرد نیست همه تمایل به خرید از طریق کارت دارند و این در حالی است که با دریافت این کارمزد شاید عدهای از پول نقد استفاده کنند و دوباره عقبگرد خواهیم داشت.
احمدیشهریور تاکید کرد: بهتر است مسئولان بگذارند روالی که تاکنون وجود داشت ادامه یابد و مشکلاتی برای اصناف رقم نزنند.
رییس اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران خواستار شد این موضوع مورد بررسی و تجدید نظر قرار گیرد.
طبق اعلام مدیر عامل شاپرک باید برای ارائه هر خدمتی هزینهای پرداخت شود و نمیتوان آن را رایگان به دست آورد و با توجه به این که تاکنون هزینه کارمزد مربوط به کارتخوان فروشگاهها از سوی بانک مرکزی پرداخت میشد، با هدفمند کردن این کارمزدها، یارانه آن را حذف می کنیم و بر عهده پذیرنده (صاحب) دستگاه قرار دهیم.
به گفته قادری رقم کارمزد منوط به تصمیم شورای پول و اعتبار است و ساز و کارهایی در نظر گرفته شده که در فضای رقابتی، هر دستگاه و سازمانی که بهتر خدمات ارائه کند از استقبال بیشتری از سوی مردم نیز برخوردار شود.
انتهای پیام