دمنوش میوه «به»، جایگزین مطبوع چای!

دمنوش میوه «به» با خواص دارویی متنوع و طعم‌های مختلف به همت یک شرکت دانش بنیان داخلی تولید شد.

دمنوش میوه «به» با خواص دارویی متنوع و طعم‌های مختلف به همت یک شرکت دانش بنیان داخلی تولید شد.

ابویی، مدیرعامل این واحد در گفت‌وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار داشت: دمنوش میوه به که از لحاظ رنگ و مطبوعیت مشابه چای است می‌تواند به عنوان یک نوشیدنی سودمند برای سلامت استفاده شود.

این دمنوش که بدون هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده به شکل کیسه‌یی، لیوانی و بسته‌یی (مشابه فرم‌های مختلف عرضه چای) به بازار مصرف ارائه شده برخلاف چای تا چند روز پس از دم کردن هم کاملا تازه می‌ماند و مشکلات چای مثل لک کردن ظروف را ندارد.

ابویی خاطرنشان کرد: دمنوش «به» حسنا با 9 طعم پوست پرتقال، گل‌محمدی، به‌لیمو، هل، نعناع، دارچین، زنجبیل، لیمو و توت فرنگی تولید شده و از خواص مختلفی مثل تقویت قلب، کبد، معده، تقویت اعصاب، آرام بخش و کاهش استرس، تعدیل فشار خون و کلسترول بالا، رفع بوی بد دهان، سرماخوردگی، سردردهای مزمن، کمک به هضم غذا، رفع کم خونی و کاهش وزن برخوردار است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93061710170
  • خبرنگار :