معاون غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی لرستان گفت: استفاده از روغن گیاهی پالم در صنایع غذایی استان لرستان ممنوع شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، بهرام دلفان در کارگروه تخصصی شورای سلامت و امنیت غذایی در استان با تشریح چگونگی استفاده از این روغن در صنایعغذایی اظهارکرد: چهار شرکت از تامینکنندگان فرآوردههای غذایی در استان مجوز استفاده از این روغن را در فرمولاسیون فرآودههای خود داشتند.
وی بیان کرد: استفاده از این نوع روغن گیاهی را در فرمولاسیون فرآوردههای غذایی این شرکتها برای همیشه ممنوع کردهایم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی لرستان بیانکرد: از این نوع روغن گیاهی برای تولید پنیر پیتزا، پنیر نیمچرب UF، انواع خامههای گیاهی و بستنی و شیر خشک مصنوعی استفاده میشود.
انتهای پیام