یک روان شناس بالینی گفت: در بسیاری از موارد مادر یا پدر فرزندان خود را در جریان ازدواج مجدد قرار نمیدهند و این امر منجر به درگیری فرزندان با پدر یا مادر خوانده میشود.
محمد یعقوبی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، با اشاره به لزوم مشورت پدر یا مادر با فرزندان پیش از ازدواج مجدد اظهارکرد: افراد باید پیش از ازدواج مجدد با فرزندان خود متناسب با سن آنها در خصوص این امر صحبت کنند.
وی با بیان اینکه فرزندان باید بپذیرند که ازدواج مجدد پدر یا مادر کاری مثبت است، افزود: بسیاری از مشکلاتی که در قبل و یا حتی بعد از ازدواج مجدد به وجود میآید به دلیل عدم آگاهی فرزندان است باید پیش از ازدواج با آنها مشورت شود.
این روان شناس بالینی اضافه کرد: باید فرزندان را قانع کنیم تا نگرش مثبتی به ازدواج مجدد پدر یا مادر خود پیدا کنند زیرا تنها در این صورت است که مشکلات بعد از ازدواج به حداقل میرسد.
یعقوبی با بیان اینکه فرزندان باید پیش از ازدواج مجدد پدر یا مادر باید با کمک یک مشاوره واقعیت را بپذیرند در غیر این صورت نسبت به پدر یا مادر خود نگرش منفی پیدا میکنند، ادامه داد: فرزندان ازدواج مجدد پدر یا مادر خود را امری نادرست میدانند و اگر پیش از ازدواج این نگرش اصلاح نشود در آینده مشکل ساز خواهد بود.
این روان شناس بالینی خاطرنشان کرد: به صورت کلی نمیتوان گفت ازدواج مجدد پدر یا مادر بر سلامت روان فرزندان تاثیر منفی دارد و این امر بستگی به نوع رفتار فرد جدید دارد؛ اگر فرد جدید واقعا فرزندان را بپزیرد و با آنها مهربان باشد بعد از یک مدت حداقل 6 ماهه میتواند روابط خود را با فرزندان همسر سازگار کنند.
یعقوبی افزود: ناپدری و نامادری باید بتوانند تا حدی نقش پدر یا مادر اصلی را برای فرزندان داشته باشند زیرا تنها در این صورت است که فرزندان جذب رفتار فرد جدید میشوند و از تنشها در خانواده کاسته خواهد شد.
انتهای پیام