زوایای پنهانی از غزه که باید به رخ کشیده شوند

مدیر مسئول روزنامه‌ی آرمان برای پوشش اخبار غزه معتقد است که رسانه‌ها باید از ابزار و تکنیک‌های حرفه‌ای در حوزه اطلاع‌رسانی به‌درستی استفاده کنند؛ ضمن اینکه از انتشار مکرر تصاویر فجیع بپرهیزند، گرو‌ه‌ها و جناح‌های سیاسی نیز نباید به نفع جناح خود از وقایع غزه مصادره به مطلوب داشته باشند.

مدیر مسئول روزنامه‌ی آرمان برای پوشش اخبار غزه معتقد است که رسانه‌ها باید از ابزار و تکنیک‌های حرفه‌ای در حوزه اطلاع‌رسانی به‌درستی استفاده کنند؛ ضمن اینکه از انتشار مکرر تصاویر فجیع بپرهیزند، گرو‌ه‌ها و جناح‌های سیاسی نیز نباید به نفع جناح خود از وقایع غزه مصادره به مطلوب داشته باشند.

حسین عبداللهی در گفت‌وگویی با خبرنگار بخش رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) بیان کرد: وقایع غزه رخدادی است که باید از زاویه‌ی اخلاقی و اسلامی به آن نگریست و رسانه در انعکاس اخبار غزه به یکسری از ابزارها و تکنیک‌های حرفه‌ای در حوزه اطلاع‌رسانی نیاز دارد.

وی افزود: رسانه‌ها باید این ابزارهای حرفه‌ای را صحیح به کار گیرند تا بتواند آن نقشی که مد نظر است و از یک رسانه‌ی اسلامی توقع می‌شود ایفا کنند؛ یعنی ما باید آنچه را که هست به مردم درست اطلاع دهیم.

مدیر مسئول آرمان یادآور شد: باید در این اطلاع‌رسانی درست وقایعی را که در غزه اتفاق می‌افتد را مشخص کنیم به گونه‌ای که بازیگران جهانی این واقعه به مردم معرفی شوند. باید چهره‌ی فلسطین و غزه را طوری به تصویر بکشیم که حقیقت دارد و در آن حقیقت باید مسائل اصلی را بیان کنیم و با این کار بتوانیم به اتحاد جهان اسلام علیه صهیونیست و استکبار جهانی کمک کنیم.

او ادامه داد: اگر در این وادی قدم بگذاریم و از تکنیک‌های حرفه‌ای در حوزه اطلاع‌رسانی، تصویر و حتی تنظیم خبر استفاده کنیم می‌توانیم کمک بهتری داشته باشیم. در حال حاضر علی‌رغم اینکه رژیم صهیونیستی مانع از این می‌شود که اطلاع‌رسانی درستی درمورد فلسطین و غزه صورت نگیرد، بسیاری از کشورها نسبت به وقایع در حال وقوع بیدار شده‌اند.

عبداللهی با اشاره به اینکه اخبار غزه باید به دور از افراط و تفریط در رسانه‌ها منتشر شود، خاطرنشان کرد: انتظاری که از رسانه‌های کشورهای اسلامی می‌رود این است که بتوانند زوایای پنهان و خط اصلی‌ای که منجر به تحت فشار قرار گرفتن مردم غزه شده است، به رخ بکشند و نشان دهند که مقاوت چقدر نقش اساسی دارد و سرانجام انتقام خود را از اسرائیل و همدستانش می‌گیرد.

وی همچنین اظهار کرد: گروه‌بندی‌ها و جناح‌های مختلفی در کشورها وجود دارد اما مسئله‌ی فلسطین و غزه فراتر از جناح بندی‌های سیاسی است و برای ما یک مسئله اعتقادی است.

مدیرمسئول آرمان بیان کرد: همچنین نسبت به یک موضوع باید نگاه‌های مختلفی وجود داشته باشد اما همه، یک هدف را دنبال کنند، ما نباید غزه را که موضوع جهان اسلام است منتسب به یک قشر یا یک گروه بدانیم. اخلاقی نیست که گروهی به نفع جناح خود از وقایع غزه مصادره به مطلوب داشته باشد. باید به نیروهای جهادی به ویژه حماس کمک کرد و یکی از همین کمک‌ها و تجهیزات رسانه است.

عبداللهی درباره‌ی انتشار تصاویر دلخراش از وقایع غزه نیز به ایسنا گفت: ما مخاطب مشخصی نداریم، مخاطب ما می‌توانند از کودک تا یک پیرمرد 90 ساله باشد لذا انعکاس تصاویر نیز باید در حدی باشد که اصل واقعیت را برساند.

او افزود: البته تکرار تصاویر فجیع ممکن است اثرات ناخوشایندی روی ذهن ببیننده بگذارد، باید در همه‌ی زمینه‌ها مدیریت کرد و از ابزارهای اطلاع‌رسانی به درستی استفاده کرد اگر ما طور دیگری عمل کنیم، تاثیرات دیگری نیز به بار می‌آید و تعادل روانی مخاطب بیش از اندازه تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93051406187
  • خبرنگار :