تحقیقات حاکیست

نقش شیر در از بین بردن بوی سیر

تحقیقات محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داد مصرف سیب و شیر بوی سیر را از بین می‌برد.

تحقیقات محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داد مصرف سیب و شیر بوی سیر را از بین می‌برد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، این محققان دریافتند خوردن یک سیب یا نوشیدن یک لیوان کوچک شیر برای رهایی از بوی سیر بسیار مفید است.

بوی تند سیر از ترکیبات حاوی گوگرد در جریان خون ایجاد و سپس از طریق ریه‌ها و غدد عرق پخش می‌شود.

محققان دانشگاه ایالتی اوهایو برای خلاص شدن از بوی سیر، مواد غذایی را مورد امتحان قرار دادند و به نتایجی دست یافتند.

در این تحقیق، داوطلبان سیر خام را خورده و مواد غذایی را برای از بین بردن بوی آن امتحان کردند.

در این پژوهش مشخص شد سیب حاوی آنزیمی است که سبب قهوه‌ای شدن این میوه به هنگام قرارگرفتن در معرض هوا و باعث از بین رفتن بوی سیر می‌شود. ترکیب مشابه این میوه در چای سبز هم وجود دارد.

همچنین نوشیدن آب لیمو، به دلیل اسیدیته بالا در از بین بردن بوی سیر موثر است.

نتایج این تحقیق در مجله Food Science منتشر شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93051305458
  • خبرنگار :