مشاور فرهنگی رئیس جمهور با بیان اینکه همه مسئله عفاف و حجاب به دولت بازنمیگردد، اظهار کرد: از طرف دیگر دولت به هیچ وجه نمیتواند مسئولیت خود را در ارتباط با وضعیت اجتماعی نادیده بگیرد و از انجام مسئولیتهای قانونی خود کوتاهی کند.
حسامالدین آشنا در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد آخرین اقدامات و جلسات مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در ارتباط با بحث عفاف و حجاب گفت: تاکنون مرکز بررسیهای استراتژیک دو جلسه در ارتباط با این موضوع با حضور افراد حقیقی و حقوقی مسئول و فعال در حوزه عفاف و حجاب برگزار کرده و جلسات دیگری نیز برگزار خواهد کرد.
وی از برگزاری جلسه با استادان دانشگاهی که در حوزه مسائل زنان و آسیبهای اجتماعی فعالیت و تحقیق کردهاند در آینده نزدیک در این ارتباط خبر داد و تصریح کرد: همچنین جلسهای نیز با 22 دستگاهی که مخاطب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب هستند خواهیم داشت که در این جلسه این دستگاهها آخرین وضعیت خود در این ارتباط و همچنین مسائل و مشکلاتی را که با آن روبرو هستند را تشریح میکنند.
سرپرست مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری همچنین اعلام کرد: این مرکز جلساتی را نیز با حضور انجمنهای زنان و افرادی که در حوزه مطالعات زنان فعالیت و به صورت کنشگران اجتماعی کار میکنند در این ارتباط برگزار خواهد کرد تا آنها نیز به بیان نقطهنظرات و دیدگاههای خود بپردازند.
آشنا با بیان اینکه در نهایت جمعبندی نظرات مطرح شده به رئیس جمهور ارائه داده خواهد شد در پاسخ به این سوال که چرا منتقدان، فقط دولت را زمینه عفاف و حجاب مسئول میدانند و به آن فشار میآورند و آیا حل این مشکل، صرفا" وظیفه دولت است؟ اظهار کرد: قطعا همه مسئله عفاف و حجاب به دولت برنمیگردد و از سوی دیگر دولت به هیچ وجه نمیتواند مسئولیت خود را در قبال وضعیت اجتماعی نادیده بگیرد و از انجام مسئولیتهای قانونی خود کوتاهی کند.
وی در این زمینه ادامه داد: دولت از یک سو باید هم مسئله را توصیف و تدوین کند و بگوید وضعیت چگونه است و چرایی آن را توضیح دهد و از سوی دیگر برای پیدا کردن راهحلهای مناسب، همه طرفهای ذی نفع در تشخیص این مسئله باید حضور داشته و در تشخیص راه حل برای حل مسئله فعالیت داشته باشد.
آشنا گفت: دولت از تمام منتقدان خود دعوت میکند که به سمت ارائه راهحل حرکت کنند.
سرپرست مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری چندی پیش بعد از اولین جلسه این مرکز در ارتباط با عفاف و حجاب که با حضور 30 نفر از افراد حقیقی و حقوقی مسئول و فعال در حوزه عفاف و حجاب برگزار شده بود، اظهار کرد: تحقیقات، مشاهدات و بررسیها نشان میدهد که طی یک دهه گذشته وضعیت حجاب در کشور، شامل نگرش ذهنی به حجاب و واقعیت عینی آن، تا 20 درصد تغییر کرده است.
چندی پیش برخی از نمایندگان مجلس به وزیر کشور در ارتباط با موضوع عفاف و حجاب و عدم برخورد با ساپورتپوشان کارت زرد دادند.
انتهای پیام