فعالیت‌ جمعیت امام‌علی (ع) برای ریشه‌کنی معضلات جامعه

دبیر جمعیت مردمی دانشجویی امام علی(ع) مشهد با اشاره به فعالیت‌های این انجمن اظهارکرد: هدف از فعالیت‌های این جمعیت ریشه‌کن کردن معضلات جامعه است.

دبیر جمعیت مردمی دانشجویی امام علی(ع) مشهد با اشاره به فعالیت‌های این انجمن اظهارکرد: هدف از فعالیت‌های این جمعیت ریشه‌کن کردن معضلات جامعه است.

زهرا امیر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسان، درباره فعالیت‌های جمعیت مردمی- دانشجویی امام علی(ع) مشهد گفت: این جمعیت یک NGO کاملا مستقل، غیرسیاسی و غیردولتی است که افراد مختلفی از دانشجو تا مردم عادی در آن فعالیت دارند.

وی ادامه‌داد: این جمعیت هیچ کمکی از ارگان‌های دولتی دریافت نمی‌کند و تمام درآمد خود را از طریق کمک‌های مردمی، خیرین و بازارچه‌های خیریه جمع‌آوری می‌کند.

دبیر جمعیت مردمی دانشجویی امام‌علی(ع) مشهد با بیان این مطلب که «تمام اعضای جمعیت امام‌علی(ع) داوطلبانه کار می‌کنند» افزود: این نهاد 15 سال سابقه فعالیت داشته و در سال 89 هم نمایندگی آن در مشهد آغاز به کار کرد.

امیر گفت: فعالیت جمعیت امام‌علی(ع) برای ریشه‌کن کردن معضلات در جامعه است، به عنوان مثال کوچه‌گردان عاشق یکی از طرح‌هایی است که در شب‌های قدر انجام می‌شود.

دبیر جمعیت امام علی(ع) ادامه داد: در این طرح به محله‌هایی می‌رویم که شاید کمتر کسی جرات رفتن به این مکان‌ها را داشته باشد، همچنین در این فعالیت‌ها مردم را به این بهانه به این کوچه‌ها می‌بریم تا محرومیت مردم و معضلات محله‌های کم توان را ببینند.

وی درباره برخی از فعالیت‌های این جمعیت گفت: خانه‌هایی برای زنان و کودکان در نظر گرفته شده که در آن‌ها بیشتر به بحث‌های آموزشی توجه می‌شود.

امیر اضافه کرد: خانه‌های اشتغال برای اشتغال زنان سرپرست خانوار و دختران جوان برای درآمدزایی این افراد شکل گرفته است.

دبیر جمعیت امام‌علی(ع) اظهارکرد: برای بچه‌های کانون اصلاح و تربیت، کودکانی که زیر 18 سال مرتکب جرمی شده‌اند، فعالیت‌هایی نظیر گرفتن رضایت انجام می‌شود تا این کودکان اعدام نشوند.

وی افزود: به صورت اختصاصی و رایگان برای کودکان کار، بدون شناسنامه و محروم از تحصیل فعالیت‌های آموزشی مختلف مانند نقاشی، سفال‌گری و ورزش در نظر گرفته شده که به آن‌ها ارائه می‌شود.

امیر گفت: کودکانی دیگری هستند که با وجود سن کم، در معرض اعتیاد قرار دارند یا مورد آزارهای مختلف قرار گرفته‌اند که برای این گروه هم مجموعه‌ای از فعالیت‌های آموزشی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: این جمعیت در شهرهایی مانند هرمزگان، قوچان، ساری، رشت و کرمان و... فعالیت داشته و هم‌اکنون 12 تا 13 خانه در تهران و یک خانه در مشهد برای فعالیت‌های جمعیت مردمی، دانشجویی امام علی(ع) وجود دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۰ تیر ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 93043017406
  • خبرنگار :