عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان این که محصولات تراریخته به مراتب از محصولات ارگانیک ایمنتر است، اظهار داشت: اگر استدلال غیر منطقی مخالفان تراریختهها در مورد تنوع زیستی را بپذیریم، آنتی بیوتیک هم نباید مصرف کنیم!
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر بابک ناخدا که در هماندیشی چالشهای زیست فناوری کشاورزی و تجاریسازی گیاهان تراریخته در نخستین کنگره بینالمللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران سخن میگفت، خاطرنشان کرد: افرادی با تفکرات پارانوئیدی و فناوری هراسی به اسم NGOهای زیست محیطی با فناوری زیستی و تولید محصولات تراریخته در کشور مخالفت کرده و علم و فناوری کشور را هدف گرفتهاند.
وی تصریح کرد: مخالفان فناوری زیستی در کشور به اسم حفظ تنوع زیستی از کشاورزان میخواهند که با علفهای هرز مقابله نکنند در حالی که میدانیم بقایای این آفات در محصولات کشاورزی چه ضرر و زیان بزرگی به سلامت مصرف کنندگان میزند. با این استدلال آنتیبیوتیک هم نباید مصرف کرد چون مخالف تنوع زیستی فلور دستگاه گوارشی است!
ناخدا در ادامه با بیان این که اصلاح نباتات کلاسیک و درکنار آن اصلاح نباتات به روش موتاسیون احتمال خطر بسیار بیشتری نسبت به تولید کامل ایمنی و کنترل شده محصولات تراریخته دارد، اظهار داشت: چینیها در سال 1996 ماهوارهای حامل چند گونه گیاهی را به فضا فرستاند و 60 واریته گیاهی جهش یافته حاصل از پرتوتابی را به عنوان واریته فضایی عرضه کردند که تاثیرات احتمالی آنها به هیچ وجه معلوم نیست آن وقت عدهای بدون هیچ گونه اطلاع علمی به اسم سمنهای زیست محیطی در سازمان حفاظت محیط زیست محفل برپا میکنند تا از توسعه زیست فناوری کشاورزی در کشور جلوگیری کنند.
عکس ضمیمه مربوط به تبلیغات ضد فناوری تولید محصولات تراریخته است که بطلان آنها به طور علمی اثبات شده است.
انتهای پیام