حیف که حق پرتوی تا زنده بود ادا نشد

یک عکاس مطبوعاتی می‌گوید، حسین پرتوی در زمانی‌ که زنده بود از سوی دولتی‌ها و مردم آن‌طور که باید و شاید مورد تقدیر قرار نگرفت.

یک عکاس مطبوعاتی می‌گوید، حسین پرتوی در زمانی‌ که زنده بود از سوی دولتی‌ها و مردم آن‌طور که باید و شاید مورد تقدیر قرار نگرفت.

محمد نوروزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی حسین پرتویی اظهار کرد:‌ افتخار دارم که شاگرد حسین پرتویی بودم. ایشان هم حق استادی به گردن من دارد و هم حق پدری. نه تنها من، بلکه عکاسی مطبوعاتی ایران از حسین پرتوی چنین حقی را به گردن دارد.

او افزود: حسین پرتویی خصوصیات اخلاقی والایی داشت، مثلا اینکه در عین قدرت دل‌رحم، بخشنده و باگذشت بود. او مانند یک پدر با شاگردانش رفتار می‌کرد.

این هنرمند با بیان اینکه در مورد فضایل اخلاقی حسین پرتویی نکته‌های فراوانی قابل ذکر است، گفت: پرتویی الفبای عکاسی را خیلی خوب می‌دانست و در کار خود صاحب سبک بود. او با یک عکس توانست به انقلاب 1357 سرعت ببخشد و با مدیریت، تجربه، زرنگی و چابکی عکسی را بگیرد که در تمام دنیا استارت انقلاب با این عکس شناخته شود.

او بیان کرد: در ابتدا دولت تصمیم داشت که این عکس را تکذیب کند اما نهایتا مجبور به پذیرش واقعیت شد. او آثار ارزشمندی از خود به جای گذاشت که تصویر کشتار طلاب قم یکی از این آثار است. اما حیف، چون تا زمانی که این مرد زنده بود آن‌طور که باید و شاید و دستگاه‌های دولتی و افرادی که باید در مقابلش سر خم می‌کردند، نکردند. امیدوارم که نسل جوان از آموزه‌های تربیتی و حرفه‌ای این مرد بزرگ درس بگیرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۶:۵۵
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 93022818093
  • خبرنگار : 71464