نابودی سلول‌های سرطان مثانه با نانومیله طلا

راهبرد جدید در تحقیقات پیشرفته سرطان، تشخیص تفاوت بین سلول‌های سالم و سرطانی و از بین بردن آنها بدون آسیب رساندن به بافت سالم است.

راهبرد جدید در تحقیقات پیشرفته سرطان، تشخیص تفاوت بین سلول‌های سالم و سرطانی و از بین بردن آنها بدون آسیب رساندن به بافت سالم است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، مرکز سرطان دانشگاه کلرادو در نشست سالانه 2014 تحقیقات سرطان آمریکا راهبرد جدیدی در مورد از بین بردن سلول‌های سرطانی بدون آسیب به بافت ارائه کرد.

در سلول‌های سرطانی این بیماری با پروتئین EGFR نانومیله طلا می‌تواند به پروتئین‌های EGFR متصل شود و سپس به کمک لیزر با شدت پایین این نانومیله طلا گرم شده و سلول‌های سرطانی غنی از این پروتئین را از بین ببرد.

توماس فلیگ، مدیر پزشکی مرکز تحقیقات سرطان بالینی دانشگاه کلرادو اظهار کرد: هدف ما شناسایی سلول‌های آلوده از سلول‌های سالم به کمک فناوری نانو و از بین بردن سلول‌های سرطانی بدون آسیب به بافت سالم است.

نانو میله طلا به تنهایی بی‌ضرر است. با این وجود میزان لیزر با بسامد مخصوص برای تحریک نانومیله‌ها طراحی شده است. این بسامد لرزش و گرمای کافی در میله‌ها ایجاد می‌کند و موجب از بین رفتن سلول‌های سرطانی متصل می‌شود.

در این تحقیق 16 موش با روش مذکور مورد درمان قرار گرفتند و عوامل بیماری در موش‌ها در مقایسه با 2 موش از 14 موشی که فقط با لیزرتحت درمان بودند، کاهش یافت.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93012408222
  • خبرنگار :