دبیر کل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس با اشاره به نام گذاری سال 93 با عنوان "سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی" گفت: اقتصاد و فرهنگ به مانند دانههای زنجیر یک زره هستند و باید این دو در رابطه درستی با یکدیگر تعریف شوند.
محسن کوهکن در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به ابلاغ سیاست اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و مشخص شدن راه از سوی ایشان تصریح کرد: مطالبی که ایشان در ارتباط با مبانع اقتصاد مقاومتی مطرح کردند، فراتر از یک نقشه راه است و با یک شناخت عمیق و وسیع به مساله ورود پیدا کردند و ضروری است به این عمق نگاه توجه کرده و براساس آن با یک مدیریت جهادی این مساله را به پیش ببرند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه فرهنگ حتی مهمتر از اقتصاد است، گفت: مقام معظم رهبری در تحقق این دو موضوع به اهمیت عزم ملی اشاره کردند؛ چرا که در هر موضوعی که مردم وارد شدهاند ما شاهد به نتیجه رسیدن آن بودهایم.
کوهکن همچنین با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری در ارتباط با مقوله فرهنگ گفت: دشمن با استفاده از شبکهها و امکاناتی که در اختیار دارد درصدد بستر سازی برای تهاجم فرهنگی است و به نوعی دنبال این است که ضد ارزشها را در ذهن جوانان ما به صورت بنیادین تبدیل به ارزش کند و این موضوعی است که باید هم خانوادهها وهم مسئولین به آن توجه کنند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن روی فرهنگ ما و تهاجم فرهنگی برنامه ریزی کرده و مقام معظم رهبری از چند سال قبل بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردند، ولی برخیها به علت عدم شناختی که داشتند فکر میکردند که این موضوعی که مطرح شده اغراق آمیز است ولی با اتفاقاتی که اکنون افتاده متوجه عمق این موضوع و سخنان رهبری شدهاند.
وی با اشاره به اهمیت نقش رسانهها از جمله رسانه ملی و رسانه مکتوب جهت تحقق اهداف کشور در راستای دو موضوع اقتصاد و فرهنگ تصریح کرد: رسانهها باید به جای پرداختن به برخی حواشی به درستی این مسائل را به خصوص در ارتباط با فرهنگ تبیین کنند و به مردم آگاهی دهند.
دبیر کل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار با اشاره به نامگذاریهایی که مقام معظم رهبری در طول 10 سال اخیرداشتهاند گفت: این نام گذاریها را وقتی در کنار هم قرار میدهیم میبینیم که با یکدیگر به مانند دانههای تسبیح پیوسته مرتبط هستند و با نام گذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ و تاکید بر دو مقوله به نوعی یکی از حلقههای اصلی کامل کننده این مجموعه را بیان کردند.
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین به اهمیت افزایش بهره بری، مدیریت مصرف ، افزایش کیفیت کالاهای تولیدی در امر اقتصاد اشاره کرد و گفت: گفت نباید دو مقوله اقتصاد و فرهنگ را بریده از هم و به عنوان مجموعه الجزایر جداگانهای تصور کرد، این دو به مانند دانههای زنجیر یک زره هستند که باید این دو در رابطه درستی با یکدیگر تعریف شوند تا بتوان راحتتر به اهداف دست پیدا کرد.
انتهای پیام