مدیرکل دامپزشکی قم گفت: رستورانهای این استان برای رعایت مسایل بهداشتی از جمله درج تاریخ و انقضا باید از مرغ بستهبندی استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه قم، مهدی رفیعی محمدی با بیان اینکه 12 مرکز بستهبندی مرغ در استان فعال است، افزود: روزانه 22 تن مرغ بصورت بستهبندی در قطعات مختلف (کتف، بال، جوجه) تولید و به بازار عرضه میشود.
وی با اشاره به صدور بیش از پنج تن از این محصولات به استانهای همجوار، اضافهکرد: بیش از 16 تن از این محصولات در داخل قم مورد استفاده قرار میگیرد که این میزان تقریبا معادل 21 درصد تولید مرغ استحصالی در کشتارگاههای طیور استان است.
وی با اشاره به فعالیت چهار مرکز بستهبندی گوشت قرمز در قم نیز، گفت: روزانه بیش از پنج تن گوشت قرمز بصورت بستهبندی روانه بازار شود که 5/2 تن به استانهای همجوار و مابقی به مصرف داخل استانی میرسد.
رفیعی اضافه کرد: تمامی گوشتهای قرمزبستهبندی شده فرایند پیش سرد را طی میکنند که در آن ابتدا 24 ساعت لاشه دامها در دمای چهار درجه سانتیگراد (پایین آمدن ph گوشت شده) و باعث تردشدن و از بین رفتن برخی عوامل بیماریزا و ویروس بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو درگوشت میشود.
وی درخصوص طرح نشانهگذاری روی تخممرغها، گفت: چهار مرکز بستهبندی تخممرغ در استان وجود دارد که روزانه پنج تن تخممرغ بصورت بستهبندی در بستههای 12، 9 تایی و شانه کامل تولید و وارد بازار میکند.
وی ادامهداد: با اجرای طرح نشانهگذاری تخممرغ بیش از 90 درصد تخممرغهای تولیدی استان در مراکز بستهبندی قم دارای پرینت تاریخ تولید و انقضا است که به مصرف داخل وخارج استان میرسد.
انتهای پیام