ساعت از دو نیمه شب گذشته، در گوشهای از اتاق چمباتمه زدهام و به صدای نفسهای عمیق دخترم که چند ساعتی میشود به خواب رفته گوش میدهم، باد درهای پنجره را به هم میکوبد، به خیال این که امشب هم کسی هست زودتر از من بلند شود و چفت پنجره را محکم کند، از جایم تکان نمیخورم! میترسم چشمانم را ببندم، میترسم به یاد بیاورم که تا یک هفته قبل مثل هزاران زن دیگری که توی این شهر زندگی میکنند، سایه مردی بالای سرم بوده و حالا آن سایه زیر خروارها خاک خوابیده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کم کم باید یاد بگیرم هم مادر خوبی برای دخترم باشم و هم برایش پدری کنم! اینبار باصدای به هم خوردن درهای پنجره از جا میپرم و قبل از این که صدایش دخترم از خواب بیدار کند، چفتش را محکم میکنم، به خیابان نگاه میکنم، هنوز تک و توک افرادی هستند که صدا و نور بیرمق ماشینشان خواب را از چشمان خیابان بگیرد، به صورت رانندهها نگاه نمیکنم، درست یک هفته قبل بود که یکی از همینها دختر مرا بیپدر کرد، بیانصاف نزدیکیهای عصر در یکی از خیابانهای فردیس، سجاد را زیر کرد و بیهیچ ملاحظهای گاز ماشین را گرفت و رفت، به همین سادگی!
راننده آمبولانسی که سجاد را به بیمارستان منتقل کرده بود، گفت آن روز بیشتر از یک ساعت پشت ترافیک پل فردیس گرفتار شده، با خودم فکر میکنم شاید اگر آن روز راننده فرار نمیکرد، حالا سجاد زنده بود... با خودم می گویم شاید اگر شهرستانی با این جمعیت لااقل یک بیمارستان داشت، راننده آمبولانس آن لحظاتی که سجاد با مرگ دست و پنجه نرم میکرد، پشت ترافیک گیر نمیکرد، اما دیگر کار از کار گذشته، حالا من ماندهام و باری که از این به بعد باید به تنهایی به دوش بکشم، چشمانم را میبندم با خود زمزمه میکنم: این است رنجی که مردم فردیس در نبود بیمارستان میکشند، رنجی که تبدیل به غصه و داغ شده است.
محمدجواد کولیوند، نماینده مردم کرج در گفت و با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این خصوص گفت: احداث بیمارستان 160 تختخوابی فردیس از مصوبات سفر هیات دولت دهم به استان البرز بود که سه سال از کلنگزنی این پروژه میگذرد، اما متاسفانه ساخت این بیمارستان در مراحل اولیه رها شده و پیشرفتی نداشته است.
وی افزود: زیرساختهای بخش بهداشت و درمان فردیس با توجه به روند افزایش جمعیت و مهاجرپذیری بالای این شهرستان مناسب نیست.
کولیوند خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیماران فردیسی ناچارند برای تکمیل مراحل درمان خود به بیمارستانهای مرکز استان مراجعه کنند که این امر علاوه بر وقت گیر بودن هزینه زیادی را به آنان تحمیل میکند.
وی ادامه داد: بدون شک سرریز این بیماران به بیمارستانهای کرج، خدمات رسانی به آنها را با مشکل مواجه میکند که این امر نارضایتی آنان را به دنبال دارد.
وی تاکید کرد: با شهرستان شدن فردیس، به پایان رساندن پروژهای ناتمام از جمله تکمیل این بیمارستان باید در اولویت کاری مسئولان قرار بگیرد.
مهدی مهرور، فرماندار فردیس نیز به خبرنگار ایسنا گفت: با توجه به شهرستان شدن فردیس یکی از مهمترین اقداماتی که در این شهرستان باید انجام داد، توسعه مراکز درمانی است.
وی افزود: افزایش جمعیت در این شهرستان و نیاز مردم به مراکز درمانی میطلبد تا روند توسعهای این گونه مراکز در فردیس با شتاب بیشتری انجام بگیرد.
این مسئول با بیان این که ساخت بیمارستان در فردیس گامی مهم در جهت ارتقای خدمات درمانی است، اظهار کرد: مردم در این شهرستان به دلیل کمبود مراکز درمانی و پزشک متخصص مجبورند برای درمان به شهرهای همجوار مراجعه کنند.
مهرور ادامه داد: از حدود سه سال پیش ساخت بیمارستان 160 تختخوابی فردیس در زمینی به مساحت 15 هزار متر مربع در دستور ساخت قرار گرفته بود که به علت برخی مشکلات اعتباری تاکنون مسکوت باقی مانده است.
وی تاکید کرد: بدون شک تامین اعتبارات مورد نیاز برای ساخت و تجهیز مراکز درمانی این شهرستان به تنهایی با بودجههای دولتی امکان پذیر نخواهد بود.
فرماندار فردیس گفت: بخش خصوصی و خیرین باید دست به دست بخش دولتی دهند تا در نهایت امکانات درمانی متناسب با جمعیت و نیاز شهروندان فردیسی در این شهرستان تازه تاسیس ایجاد شود.
وی گفت: نیاز بخش درمان این شهرستان تنها محدود به ساخت و تجهیز بیمارستان نمیشود و در کنار ساخت مراکز بزرگ درمانی، ایجاد پایگاههای فوریتهای پزشکی نیز باید در اولویت کاری مسئولین باشد.
وی ادامه داد: با تمهیدات اندیشیده شده و به زودی شاهد راه اندازی پایگاههای فوریتهای پزشکی در این شهرستان خواهیم بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز نیز در مورد گفت: با تامین اعتبار بیمارستان 100 تختخوابی فردیس ظرف مدت سه سال به بهره برداری میرسد.
دکترمحمد حسن ناصری افزود: بسیاری از مردم تصور میکنند که دانشگاه علوم پزشکی مجری طرحهای احداث بیمارستان در نقاط مختلف استان است که صحیح نیست.
وی افزود: در این حوزه دانشگاه تنها وظیفه نیازسنجی و معرفی میزان بودجه لازم برای احداث و تکمیل بیمارستانهای استان را به عهده دارد و وظیفه ساخت بیمارستان به عهده سازمان مجری طرحهای عمرانی در وزارت راه، مسکن و شهرسازی است.
ناصری ادامه داد: در سال 90 و پس از سفر رییس جمهوروقت به استان البرز لایحه احداث بیمارستان 160 تختخوابی فردیس مورد تصویب قرار گرفت و در سال 91 نیز اعتبار مناسبی به این پروژه تخصیص یافت.
وی ادامه داد: متاسفانه این طرح در سال 92 به دلیل کمبود اعتبار و وجود طرحهای ناتمام با اولویت بیشتر، از مصوبات خارج شد و احداث آن در همان مراحل اولیه متوقف شد.
این مسئول تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی در بحث پیگیری موضوع ساخت این بیمارستان که یکی از اولویتهای شهرستان 500 هزار نفری فردیس است، هیچ کم کاری انجام نداده و در حقیقت پیگیری مسئولان این دانشگاه و همکاری سایر مسئولان استانی بود که باعث شد مصوبه این طرح برای سال آینده مجددا جزء لایحه بودجه قرار بگیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرزگفت: با قرار گرفتن این طرح به عنوان لایحه بودجه سال 93 میتوان امیدوار بود، اعتبار مناسبی برای اجرایی شدن آن تخصیص یابد. وی تاکید کرد: با تامین اعتبار به نظر میرسد احداث این بیمارستان ظرف مدت سه سال به پایان برسد.
ناصری درپایان گفت: تکمیل احداث این بیمارستان به تنهایی به معنای آماده بودن شرایط برای بهره برداری از این مکان درمانی نیست، بلکه پس از پایان مرحله ساخت باید تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز این بیمارستان نیز مهیا شود و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی فعالیت خود را در این واحد آغاز خواهد کرد.
گزارش از: المیرا اگیر، خبرنگار ایسنا
انتهای پیام