هادی خانیکی در مراسم تشییع پیکر دکتر معتمدنژاد:

معتمدنژاد وفا کرد و جفا دید

دکتر هادی خانیکی در مراسم تشییع پیکر دکتر کاظم معتمدنژاد گفت: دانشکده‌ی علوم اجتماعی خانه‌ی دکتر معتمدنژاد است. کسی که «پدر» نام دارد. او سال‌ها وفا کرد و جفا دید و در این خانه، بازنشستگی را تجربه کرد؛ اما «پدر» بازنشستگی نمی‌شناسد.

دکتر هادی خانیکی در مراسم تشییع پیکر دکتر کاظم معتمدنژاد گفت: دانشکده‌ی علوم اجتماعی خانه‌ی دکتر معتمدنژاد است. کسی که «پدر» نام دارد. او سال‌ها وفا کرد و جفا دید و در این خانه، بازنشستگی را تجربه کرد؛ اما «پدر» بازنشستگی نمی‌شناسد.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این استاد رشته‌ی ارتباطات با ابلاغ مراتب تقدیر خانواده‌ی دکتر معتمدنژاد از همه‌ی کسانی که در مراسم تشییع پیکر او حضور یافتند اظهار کرد: افراد زیادی در این مدت برای درگذشت دکتر معتمدنژاد پیام فرستادند. من نیز امروز به‌عنوان عضو کوچک‌تر خانواده‌ی او، در اینجا سخنرانی کنم.

خانیکی ادامه داد: اگر او نام «پدر» را بر خود گرفته است از میان هیاهو و تبلیغات نبوده و کسی تصمیم نگرفته که به او نام «پدر» را بدهد، بلکه او پدری کرد که پدر شد. ابتدا از طریق شاگردانش به میان افکار عمومی و جامعه راه یافت و پس از آن به‌گونه‌ای رفتار کرد که همه، او را بحق پدر خود دانستند. امروز نیز مراسم تشییع پیکر پدر از خانه‌اش است.

او با بیان این‌که 9 سال پیش در همین سالن، مراسم بزرگداشت دکتر معتمدنژاد برگزار شد بیان کرد: دانشکده‌ی علوم ارتباطات به نام او تأسیس شد، اما بعد از آن، او وفا کرد و جفا دید. دکتر معتمدنژاد در آخرین سخنرانی‌اش گفت، من معلمم و معلم بازنشسته نمی‌شود، اما ما سال‌ها از وجود او محروم بودیم.

این استاد رشته‌ی ارتباطات ادامه داد: مرحوم مجید تهرانیان و کاظم معتمدنژاد هر دو در شرایطی که آن یکی سال‌ها و این یکی ماه‌ها نتوانست با دوستان‌شان ارتباط برقرار کنند از دنیا رفتند.

خانیکی با اشاره به برگزاری مراسم نکوداشت دکتر معتمدنژاد در 23 آذرماه امسال، یادآوری کرد: امیدواریم جایزه‌ی ملی دکتر معتمدنژاد تا آن زمان، مراحل خود را بگذراند تا از این پس، این جایزه به مقالات و پژوهش‌های برتر اهدا شود.

در ادامه‌ی این مراسم، یوسف اباذری با بیان این‌که من شاگرد استاد معتمدنژاد بودم اظهار کرد: این واقعه برای من بسیار اندوه‌بار بود. دکتر معتمدنژاد بنیان‌گذار رشته‌ی ارتباطات است و علاوه بر ارتباطات، به هیاهو و هنر این رشته نیز توجه کرده است. روزنامه‌نگاری آکادمیک را او در ایران بنیان نهاد و امیدواریم بتوانیم راه او آرمان‌های او را که از ضرورت‌های روزنامه‌نگاری ما نیز است تحقق بخشیم.

در این مراسم همچنین محمود دعایی - مدیرمسوول روزنامه‌ی اطلاعات - با خواندن قسمتی از پیام محمد خاتمی، گفت: خصوصیات برجسته‌ی دکتر معتمدنژاد، فروتنی و بی‌ادعایی او بود. او سرشار از دانش،‌ معرفت و علم بود. به همین جهت است که این جمعیت فشرده برای سپاسمندی از او آمده است و من این شیوه‌ی تکریم را تبریک می‌گویم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ آذر ۱۳۹۲ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92091610819
  • خبرنگار :