سرپرست دانشگاه علامه در مراسم تشییع پیکر دکتر معتمدنژاد:

آن‌ها که اساتید را بازنشسته کردند این جمع را ببینند

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم تشییع پیکر دکتر کاظم معتمدنژاد گفت: کسانی که تلاش کردند در دوره‌ای با بازنشسته کردن اساتید بزرگ، حضور آن‌ها را کم‌رنگ کنند امروز با نگاه کردن به این جمع ببینند که بازنشستگی برای اساتید معنا ندارد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم تشییع پیکر دکتر کاظم معتمدنژاد گفت: کسانی که تلاش کردند در دوره‌ای با بازنشسته کردن اساتید بزرگ، حضور آن‌ها را کم‌رنگ کنند امروز با نگاه کردن به این جمع ببینند که بازنشستگی برای اساتید معنا ندارد.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین سلیمی در مراسم تشییع پیکر دکتر معتمدنژاد که صبح امروز برگزار شد‌، با بیان تسلیت برای فقدان دکتر معتمدنژاد از سوی دانشگاه علامه طباطبایی و هیئت رییسه‌ی این دانشگاه اظهار کرد: دکتر معتمدنژاد نماد استادان صبور و مظلوم علوم اجتماعی در ایران بود. او در شرایطی که بسیاری، دانش ارتباطات را انکار می‌کردند با صبوری و آرامش دانشمندان برجسته‌ای را تربیت کرد. به همین دلیل است که او نمادی برای پژوهش علمی و عمیق در ایران است. امیدواریم فعالیت‌های او بتواند ‌گامی برای توسعه‌ی دانش اجتماعی در ایران اسلامی باشد.

او با اشاره به ارتباط عمیق و روحی دکتر معتمدنژاد با شاگردانش، تصریح کرد: دوستی او با شاگردانش باعث ماندگاری‌اش در قلب‌ها شد و همین است که اکنون می‌توانید تأثیر او را در اینجا ببینید.

به گزارش ایسنا پیش از سخنان سلیمی، دکتر پناهی - رییس دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی - نیز با اظهار تأسف از این ضایعه‌ی جانکاه، اظهار کرد: ما اینجا برای بزرگداشت کسی که برای علم ارتباطات و علوم اجتماعی کشور فردی دلسوز، آینده‌نگر و علاقه‌مند به توسعه‌ی همه‌جانبه بود دور هم جمع شده‌ایم.

او ادامه داد: دکتر معتمدنژاد با نگاهی نقادانه به علم، برای توسعه‌ی آن تلاش‌های زیادی کرد و نه‌تنها در دانش، بلکه در مدیریت آن نیز نقش اثرگذاری داشت.

پناهی با بیان این‌که کسی را از دست داده‌ایم که همه‌ی دانشگاه علوم اجتماعی علامه طباطبایی با او رابطه‌ی صمیمی و عمیقی داشتند گفت: او در عین این‌که بنیان‌گذار دانشکده‌ی علوم ارتباطات قبل از انقلاب بود با این‌که بعد از انقلاب این دانشکده منحل شد، به تلاش خود ادامه داد و در جهت ارتقای علوم اجتماعی دلسوزانه قدم برداشت. من شاهد دلسوزی‌های فراوان او برای کشور بودم و هرچه درباره‌ی اهمیت او در زمینه‌ی ارتقای علمی در کشور بگوییم ناچیز است.

وی بیان کرد: ایشان این امکان را داشت که در معتبرترین دانشگاه‌های دنیا به تحصیل اشتغال داشته باشد، اما در ایران ماند و هرگز افسوس تدریس در دانشگاه‌های مطرح دنیا را نخورد. او خود را متعلق به کل جامعه‌ی علمی کشور می‌دید و در این مسیر نیز توفیق‌های بسیار زیادی نصیب کشور کرد.

پناهی با اشاره به شروع دوباره‌ی فعالیت دانشکده‌ی علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌ی طباطبایی به‌عنوان یکی از آرزوهای دکتر معتمدنژاد، اضافه کرد: شروع دوباره‌ی فعالیت این دانشکده، یکی از آرزوهای بزرگ ایشان بود که شاهد شکل‌گیری رسمی این دانشکده بود؛ اما متأسفانه شاهد شروع به کار این دانشکده نشد. بنابراین ما باید تلاش کنیم در راستای تحقق این خواسته‌ی دکتر معتمدنژاد حرکت کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ آذر ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92091610736
  • خبرنگار :