رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش وپرورش گفت: بر اساس برنامه درسی ملی، در آینده تهیه و تألیف ۲۰ درصد محتوای کتابها به استانها واگذار میشود.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین محیالدین بهرام محمدیان در هشتمین همایش تجلیل از مؤلفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه آموزشی، گفت: امسال ۹ عنوان کتاب جدیدالتألیف در دوره ابتدایی، ۱۱ کتاب پایه هفتم، ۲۱ کتاب راهنمای معلم، ۱۳ فیلم آموزشی، ۱۵ نرمافزار آموزشی، ۶۰ کتاب کار، ۷ عنوان کتابنامه رشد و ۲ مجله ویژه رشد برای پایه سوم و هفتم از سوی این سازمان منتشر شده است.
وی افزود: در سالهای اخیر موفق شدیم کتابهای جدید را پیش ازآغاز سال تحصیلی در اختیار معلمان قراردهیم و بر اساس برنامه درس ملی در کنار استفاده از کتب درسی، از رسانههای دیگر نیز استفاده میکنیم که تهیه ۱۳ فیلم آموزشی برای سال تحصیلی ۹۳- ۹۲ در این راست صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام مدارس مجهز به امکانات هوشمندسازی نیستد، ابراز امیدواری کرد که تا سال ۱۴۰۴ یا ۱۴۰۲ که یک دوره دوازده ساله را طی میکنیم، تمام مدارس به امکانات لازم مجهز شوند.
معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کتابهای کمک آموزشی نیز گفت: ۷ عنوان کتابنامه رشد منتشر شده است که عناوین کتابهای درسی مناسب در آنها معرفی شده است که کتابخانههای مدارس بر اساس آن تجهیز شوند.
وی درباره تولید کتابهای کار دانشآموزان از سوی سازمان پژوهش گفت: تولید کتاب کار برای رقابت با ناشران خصوصی نیست بلکه برای نمونه کار ارائه شده به آنهاست ضمن آنکه بر اساس برنامه درسی ملی، در آینده تهیه و تألیف ۲۰ درصد محتوای کتابها به استانها واگذار خواهد شد.
انتهای پیام