احمدی‌مقدم:

شکایتی از جانب دختران موسوی به ناجا نرسیده/تشریح حادثه تروریستی سراوان

فرمانده نیروی انتظامی رسیدگی به ادعای مطرح شده اخیر درباره دختران میرحسین موسوی را مربوط به وزارت اطلاعات دانست و گفت: تاکنون شکایتی در این زمینه ثبت نشده است.

فرمانده نیروی انتظامی رسیدگی به ادعای مطرح شده اخیر درباره دختران میرحسین موسوی را مربوط به وزارت اطلاعات دانست و گفت: تاکنون شکایتی در این زمینه ثبت نشده است.

به گزارش خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه همایش فرماندهان مرزبانی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: پرونده این موضوع مربوط به وزارت اطلاعات است و طبیعتا خود این افراد به این موضوع رسیدگی خواهند کرد.

وی درباره اظهارنظر رییس کمیسیون اصل 90 مجلس مبنی بر محفوظ بودن حق شکایت و پیگیری ناجا در این زمینه نیز به ایسنا گفت: طبیعتا هر فردی می‌تواند شکایتی را مطرح کند و ما نیز آن را در دستور کار قرار می‌دهیم.

فرمانده ناجا با بیان اینکه در وزارت اطلاعات در این زمینه ضوابط خاص خود وجود دارد، اظهارکرد: تا به حال شکایتی در این زمینه از جانب دختران فرد مورد نظر طرح نشده است.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین درباره اظهارنظر مطرح شده از سوی رییس سازمان انرژی اتمی درباره مرزها تصریح‌کرد: از آقای صالحی تشکر می‌کنیم اما طبیعی است که دشمن از هر ابزار و امکاناتی برای تحریک گروهک‌های تروریستی و حادثه‌آفرینی استفاده می‌کند. البته اطلاعات ما نیز صرفا مربوط به فرمایشات جناب اقای صالحی نیست، از گفته‌های ایشان نیز استفاده کردیم.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه سال‌گذشته هیچ حادثه تروریستی در مرزها نداشتیم گفت: امسال چند مورد در شمال‌غرب و غرب کشور انجام شد که آخرین آن حادثه تروریستی در بانه بود.

وی با اشاره به تحرک گروهک‌ها برای انجام اقدامات تروریستی در شرق کشور خاطرنشان کرد: همین گروه یک ماه پیش نیز وارد شده و تلاش داشت اقداماتی را انجام دهد که بالاخره این بار در نقطه‌ای از صفر مرزی از غفلت استفاده کرد و دست به این کار زد.

فرمانده ناجا درباره برخی انتقادات مطرح شده از شیوه اطلاع‌رسانی درباره این حادثه خاطرنشان کرد: در موضوع اطلاع‌رسانی دستورالعمل جامعی وجود دارد اما متاسفانه هنگام حوادث هر فردی مصاحبه می‌کند به جز فرد متولی و مسئول!

وی با اشاره به اظهارنظرها و مصاحبه‌هایی که قبل از تنظیم گزارش حادثه منتشر می‌شود گفت: اظهارات مطرح شده در این مورد چندان هم بیراه نبود چرا که در ساعات اولیه به خود من هم 17 کشته گزارش شد اما صبح روز بعد مشخص شد سه تن از گروه جدا شده بودند که با برقراری تماس به گروه ملحق شده‌اند.

به گفته وی در این حادثه گروگانی گرفته نشده است.

وی گزارش اعلام شده از سوی سردارذوالفقاری فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی را گزارش کامل از حادثه اعلام کرد و افزود: 14 تن در جریان این حادثه شهید شدند که 12 تن از آنان سرباز و دو تن دیگر نیز از رزمندگان درجه‌دار بودند.

به گزارش ایسنا، فرمانده ناجا شمار مجروحان این حادثه را پنج تن اعلام کرد و گفت: یک تن نیز به علت پایین افتادن از خودرو دچار مصدومیت شد.

فرمانده نیروی انتظامی درباره وقوع حادثه نیز گفت: ماشین اول حامل مرزبان در منطقه مرزی حاضر بود که در کمین این اشرار افتاده و پس از آن خودرو دوم مرزبانی نیز برای کمک به آنان آمد که دو تن از آنان نیز شهید شدند.

فرمانده ناجا اضافه‌کرد: پس از این اشرار به خاک کشور پاکستان متواری شدند.

حضور پاکستان در سراوان بسیار کمرنگ است

به گزارش ایسنا، احمدی‌مقدم همچنین درباره قوانین موجود در حقوق بین‌الملل و وظایف کشور متقابل در جریان این حادثه خاطرنشان کرد: موضع دولت پاکستان نیز محکوم‌کردن این اقدامات بوده اما پاکستان حضور بسیار کمرنگی در منطقه مرزی سراوان دارد که البته حضور مرزبانی پاکستان در منطقه جزو مطالبات ما بوده که باید آن را تقویت کند.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه این حق برای ما وجود دارد که در صورت ناتوانی کشور مقابل(پاکستان)، اشرار را در خاک آن کشور نیز مورد تعقیب قرار دهیم خاطرنشان کرد: این موضوع در شورای عالی امنیت ملی بررسی شده و تاکنون پاکستان به ما قول داده که در این زمینه اهتمام داشته باشد. همان‌طور که سال‌ها پیش نیز در هماهنگی‌های انجام شده با دولت پاکستان پاکسازی‌هایی در این کشور انجام شد و ما نیز محل‌هایی از اختفای اشرار را به آنان اعلام کردیم.

سربازی در مرز افتخار است

احمدی‌مقدم همچنین درباره اطلاعات مطرح شده مبنی بر شهادت سربازان در مرز و ضرورت تغییر در نحوه بکارگیری این افراد به ایسنا گفت: سربازی یک واقعیت و خدمتی معنوی است و نباید این موضوع که افرادی از مرزهای کشور دفاع می‌کنند را به امری منفی تبدیل کنیم.

وی سربازی را یک افتخار دانست و گفت: این گونه نیست که ما سربازان را برای نگهبانی به مرزها بفرستیم بلکه به نسبت نیاز واحدها تقسیم‌بندی سربازان انجام می‌شود.

شناسایی کشورهای حامی تروریست‌ها وظیفه وزارت اطلاعات است

به گزارش ایسنا، فرمانده نیروی انتظامی درباره کشورهایی که اقدام به حمایت از تروریست‌ها می‌کنند نیز گفت: شناسایی این کشورها بر عهده سرویس‌های وزارت اطلاعات است و باید در این زمینه بررسی دقیق‌تری انجام شود.

وی درباره گروه‌هایی که مسئولیت این جنایت را بر عهده گرفته‌اند نیز گفت: در این زمینه نیز باید بررسی انجام شود چرا که تا به حال چند گروه مسئولیت این موضوع را به خود منتسب کرده‌اند.

فرمانده ناجا تصریح‌کرد: چیزی که بدیهی است این است که دشمن پس از انحلال گروهک ریگی تلاش‌هایی را برای جایگزین‌کردن گروهک‌های دیگر انجام داده که هر از گاهی نیز اقداماتی را انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرمانده نیروی‌انتظامی درباره برخی انتقادات مطرح شده مبنی بر اینکه اگر بودجه انسداد مرز از سوی دولت احمدی‌نژاد پرداخت شده بود، امروز دیگر شاهد چنین حادثه‌ای نبودیم گفت: انسداد مرز هزاران سال به طول انجامیده و این‌طوری نبوده که ما بخواهیم دولت قبلی یا فعلی را در این زمینه محکوم کنیم.

احمدی‌ مقدم افزود: انصافا اگر بخواهیم به پنج یا شش سال قبل برگردیم می‌بینیم که مشابه این حوادثی که امروزه در نقطه صفر مرزی رخ داده، در بم، دیهوک و ... نیز رخ می‌داد.

به گفته فرمانده نیروی انتظامی امروز تروریست‌ها از انجام اقدامات تروریستی در کشور ناتوان شده و تلاش‌های خود را به جداره مرز و نقاط صفر مرزی برده‌اند.

گلایه ناجا از عدم هزینه در مرز

به گزارش ایسنا، احمدی‌مقدم اضافه‌کرد: گلایه ما این است که سرمایه‌گذاری در مرز هزینه نیست بلکه نفع اقتصادی زیادی به دنبال دارد به طوری که می‌توانیم در همان سال خسارات وارد شده را از طریق جلوگیری از ورود و خروج کالای قاچاق و غیره جبران کنیم و دیگر نیازی به واردکردن فشار به بودجه کشور نخواهد بود.

وی با اشاره به خروج روزانه چهار میلیون لیتر سوخت از مرز سراوان اظهارکرد: خروج گازوئیل قاچاق روزانه در سال‌گذشته از سراوان هزینه‌ای حدود 10 میلیارد تومان داشت و این در حالی بود که هزینه انسداد مرز در این نقطه 50 میلیارد تومان بود که ما به وزارت نفت گفتیم بودجه قاچاق یک هفته‌ای گازوئیل را در این منطقه به ما بدهد تا ما مرز را مسدود کنیم.

احمدی مقدم با بیان اینکه قول‌هایی به ما داده شد، گفت: متاسفانه نتوانستند در این زمینه سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام دهند و این موضوع اجرایی نشد.

دولت برای ادامه سال و سال آینده سرمایه گذاری در مرز را افزایش دهد

وی ابراز امیدواری کرد دولت برای ادامه سال‌جاری و سال 93 سرمایه‌گذاری در مرز را افزایش دهد.

احمدی مقدم درباره بکارگیری نیروها در مرز نیز اظهارکرد: ترکیب سربازان و نیروهای کادر در یگان‌ها به تناسب نیاز است به عنوان مثال در یگان‌های تکاوری مرز دو سوم نیروهای کادر و تنها یک سوم را سربازان تشکیل می‌دهند.

وی افزود:‌ در جریان حادثه اخیر نیز نیروهای تکاوری ما در کمتر از یک ساعت خود را به محل رساندند.

فرمانده نیروی انتظامی درباره تلفات تروریست‌ها در حادثه عصر جمعه نیز گفت: در این زمینه مشغول بررسی هستیم و تاکنون گزارش دقیقی از تعداد تلفات و زخمی‌شدگان در دست نداریم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ آبان ۱۳۹۲ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 92080502419
  • خبرنگار : 71431