سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قوه قضاییه به موضوع گم شدن 20 هزار برگه از نتایج تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی وارد شده است یا خیر؟، گفت: هنوز به عنوان یک پرونده به دستگاه قضایی ارجاع نشده است، ولی این موضوع دارد تعقیب میشود. البته آنها گفتند توانستهایم اوراق را جایگزین کنیم ولی باید مشخص شود چه اتفاقی افتاده است. لذا دستگاه قضایی باید در این قضیه وارد شود.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای در پاسخ به سوالی درباره اظهارنظر رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مبنی بر اینکه اگر رییس قوه قضاییه دستور دهد احکام دیوان عدالت اداری را اجرا میکنیم، گفت: من نمیدانم ایشان چه فرمودهاند، اما اگر دیوان عدالت اداری حکم صادر کرده باشد برای اجرای آن نیازی به دستور رییس قوه قضاییه نیست.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا محمد پورمحمدی قائممقام سابق بانک مرکزی در پرونده فساد سه هزار میلیاردی تبرئه شده یا خیر؟، گفت: همان زمان آقای سراج به پرونده رسیدگی میکردند افرادی تبرئه شدند ولی من نشنیدهایم که این فرد تبرئه شده باشد.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره استفاده از دستبندهای الکترونیکی گفت: زیرساختها در این زمینه هنوز آماده نیست و لذا نمی شود اظهارنظر کرد. برخی از وسایل باید از خارج کشور وارد شوند و برخی زیرساختها هم باید در داخل فراهم شود و بعد از آن باید بررسی شود که در کجا و چگونه این طرح اجرا شود.
خبرنگاری با اشاره به صحبتهای رییس هیات تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی گفت که ایشان در نشست خبری که صدا و سیما نیز پخش کرد عنوان کرد که مطالبش جرم است و انتشار آن هم مجرمانه است، ایا قوه قضاییه در این زمینه وارد میشود؟
محسنیاژهای گفت: اصل پرونده به قوه قضاییه نرسیده است. مسائل حاشیهای آن هم موردی است. اگر توهین شده باشد و شکایت مطرح شود قوه قضاییه وارد میشود و اگر هم مسئله جنبه عمومی داشته باشد دادستان میتواند وارد شود، البته باید دید صحبتی که شده، چه بوده است.
محسنیاژهای در پاسخ به سوالی درباره لوایح ارسالی قوه قضاییه به دولت، گفت: ما قبلا گفتیم لوایحی که به دولت داده شده معطل مانده است. البته تعداد این لوایح زیاد نیست، ولی برای دستگاه قضایی از لحاظ کاری مهم هستند.
خبرنگاری پرسید آیا ناصر سراج که رییس سازمان بازرسی کل کشور شده، قاضی پرونده 3 هزار میلیاردی میماند یا خیر؟ که محسنیاژهای گفت: ابلاغشان لغو نشده است، حالا اینکه قوه قضاییه بعدا صلاح بداند قاضی پرونده بماند یا خیر مسئله دیگری است.
محسنیاژهای در پاسخ به سوال دیگری درباره رسیدگی به پرونده متهمان بانک آریا، بیان کرد: تعبیر بانک آریا صحیح نیست؛ زیرا بانک آریا تشکیل نشده است بلکه مقدماتی داشته که در این مقدمات تخلفاتی صورت گرفته است. متهمان این پرونده به دادگاه رفته و محاکمه شدند که تعدادی از آنها تجدیدنظرخواهی کردند و پرونده در مرحله تجدیدنظرخواهی است. البته این یک شاخه کوچک از پرونده سه هزار میلیاردی و یک مسئله فرعی است.
سخنگوی دستگاه قضایی در پاسخ به سوالی درباره تضییع اموال دولتی در استان فارس، گفت: دو سه مدیر دولتی و دو سه نفر از بخش خصوصی هستند که پرونده آنها در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسراست. من در حال حاضر جزییات دیگری نمیتوانم در این رابطه مطرح کنم.
خبرنگاری از آمار دیگر زندانیان امنیتی و اینکه در مورد خروج هدایای ریاست جمهوری پروندهای تشکیل شده است یا خیر؟ سوال پرسید که محسنیاژهای گفت: درباره تعداد زندانیان آمار دقیقی ندارم و در مورد دوم هم پروندهای تشکیل نشده است.
خبرنگاری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که گفته میشود متهم اصلی پرونده کهریزک که در پرونده پالیزدار متهم است در دسترس نیست و ابلاغها به او نمیرسد. آیا مفقود شدن او را تایید میکنید؟، محسنیاژهای پاسخ داد: خیر، مفقود نشده است. ایشان در تهران و در دسترس هستند.
وی در پاسخ به سوالی درباره کشته شدن چند کودک بر اثر نوشیدن مواد شوینده به دلیل شباهت آن به مواد خوراکی، گفت: خبر ناگواری بود که من آن را نشنیده بودم و ما تکلیف داریم که موضوع را پیگیری کنیم.
خبرنگاری با اشاره به تکذیب نوار صوتی منتسب به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد حوادث سوریه پرسید که آیا این مسئله از لحاظ قضایی پیگیری شده است؟ محسنیاژهای بیان کرد: پرونده قضایی تشکیل نشده است و اگر تشکیل شده هم من اطلاعی ندارم، ولی صدا و سیما از وزارت اطلاعات خواسته که موضوع را پیگیری کند.
وی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه آیا آزاد شدن دو زن زندانی مسلمانی که مسیحی شدهاند در روز چهارشنبه به دلیل عفو بوده است یا خیر و آیا تشکیل کلیسای خانگی میتواند جرم باشد یا نه؟ گفت: من از این دو نفری که شما میگوید اطلاعی ندارم. به صرف داشتن یک عقیده و مرام و مسلک کسی تحت تعقیب قرار نمیگیرد و بازداشت نمیشود. ثانیا اگر افرادی در داخل خانهشان کلیسا تشکیل دهند خلاف است، اما به صرف داشتن یک عقیده کسی تعقیب نمیشود.
سخنگوی قوه قضاییه در پایان هفته دفاع مقدس را به ملت ایران تبریک گفت.
انتهای پیام