پنتاگون لیست اهداف بالقوه در سوریه را توسعه می‌دهد

رئیس جمهوری آمریکا به پنتاگون دستور داد تا فهرست اهداف بالقوه در سوریه را گسترش دهد. این دستور در واکنش به انتشار اطلاعات محرمانه‌ای است مبنی بر اینکه بشار اسد نیروها و تجهیزات مورد استفاده برای تسلیحات شیمیایی را انتقال داده است.

رئیس جمهوری آمریکا به پنتاگون دستور داد تا فهرست اهداف بالقوه در سوریه را گسترش دهد. این دستور در واکنش به انتشار اطلاعات محرمانه‌ای است مبنی بر اینکه بشار اسد نیروها و تجهیزات مورد استفاده برای تسلیحات شیمیایی را انتقال داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، این دستور از سوی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در حالی مطرح شده که کنگره این کشور در حال رایزنی در مورد تصویب حمله نظامی به سوریه است.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که اوباما هم‌اکنون در حال تاکید کردن بر کم‌اهمیت جلوه دادن حمله نظامی به آمریکا به منظور یک عامل بازدارنده در قبال توانایی و ظرفیت ارتش دولت سوریه برای استفاده از تسلیحات شیمیایی است.

این دستور از سوی اوباما به این معناست که بیش از 50 سایت که بخشی از هدف اصلی دولت آمریکا برای هدف قرار دادن و حمله نظامی به آنهاست، افزایش می‌یابد.

برای اولین بار دولت واشنگتن در حال گفت‌وگو در مورد استفاده از هواپیماهای آمریکایی و فرانسوی به منظور انجام حملات علیه اهداف مشخص است.

علاوه بر این موشک‌های کروز "توماهاوک" که از روی ناو پرتاب می‌شوند نیز در انجام این حملات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از سوی دیگر دولت آمریکا قصد دارد تا نیروهای ناتو را برای شرکت در حمله نظامی به سوریه تحت فشار مجدد قرار دهد.

این حملات نه تنها با هدف از میان بردن زرادخانه‌های شیمیایی که فاجعه‌ای احتمالی را در پی خواهد داشت صورت می‌گیرد بلکه واحدها و یگان‌های نظامی و بخش‌هایی که به ساخت و تولید تسلیحات شیمیایی می‌پردازند و حملاتی را علیه مخالفان دولت دمشق و مقرهای آنها صورت می‌دهند نیز انجام می‌شود.

علاوه بر این، مقام‌های آمریکایی روز پنج‌شنبه اعلام کردند که راکدها و توپخانه‌های ارتش سوریه نیز هدف حملات هوایی آمریکا قرار می‌گیرند.

ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرده که سایر اهداف شامل تجهیزاتی هستند که سوریه از آنها برای حفاظت از تسلیحات شیمیایی خود استفاده می‌کند و دفاع هوایی موشک‌های دوربرد و راکت‌ها نیز هدف حملات آمریکا قرار می‌گیرند.

اظهارات باراک اوباما در حالی مطرح شده که اکثر اعضای کنگره آمریکا که تمایل دارند به نفع حمله نظامی علیه حملات شیمیایی دولت سوریه رای بدهند به دنبال محدودیت قابل توجه این حملات و بازده و نوع آن هستند. همچنین گروه کوچکی از جمهوری خواهان نیز به کاخ سفید اعلام کردند که برنامه‌های اخیر دولت آمریکا برای حمله نظامی به سوریه آنچنان که باید باعث تضعیف و بی‌ثباتی دولت دمشق شود، قدرتمند نیست.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۵ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92061509003
  • خبرنگار : 71129

برچسب‌ها