معاون فعالیتهای سازمان سینمایی کشور درباره دلیل تحویل نگرفتن مدارک صنوف سینمایی در روز گذشته (6مردادماه) گفت: مدارک لازم برای ثبت صنوف چهار چیز است که اعلام کرده بودیم.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی عظیمی میرآبادی که امروز در یک نشست درباره خانه سینما سخن میگفت، ادامه داد: ضمن آنکه دوستان میتوانستند همین کاری را که دیروز کردهاند در آن مهلت 72 ساعته انجام دهند و ما در آن صورت مدارک را میپذیرفتیم. طبق قانون برای ثبت یک صنف، ابتدا دوستان باید اساسنامه مورد تأیید را تکمیل کرده، هیأت مؤسس معرفی کنند و این اساسنامه را در مجمع عمومی به تصویب برسانند. سپس هیأت مدیرهشان را بر همین اساس انتخاب کنند و پس از آن میتوانند برای ثبت به ارشاد مراجعه کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا تمام این اتفاقات در یک ضربالاجل 72 ساعته امکانپذیر است، گفت: طبیعتا خیر، اما باید تأکید کنم که در توافقنامه 13 تیرماه نوشته شده است که باید اسناد لازم قبل از برگزاری مجمع عمومی ارائه شوند. البته ما براساس آن زمان 72 ساعتهای که گذاشته بودیم قصد داشتیم این روند را تسریع کنیم و درواقع مدارکی که دوستان برای ما آوردند باید در همان مهلت 72 ساعته آورده میشد. در آن صورت ما این مدارک را میپذیرفتیم.
وی در بخش دیگری از این نشست و در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره اینکه گفته میشود روز گذشته (6مردادماه) رئیس جمهور درباره برگزاری مجمع عمومی در محل ساختمان خانه سینما با وزیر ارشاد صحبت کرده است، اظهار کرد: در این باره اطلاعی ندارم.
عظیمی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره مذاکره با نیروی انتظامی و در اختیار گذاشتن ساختمان خانه سینما به تشکل خانه اصناف ایران عنوان کرد: توافقی که با نیروی انتظامی (ناجا) شد این بود که تا زمانی که وزارت ارشاد نظر نهاییاش را اعلام نکند، ساختمان در اختیار هیچ کدام از دو گروه قرار نگیرد و اکنون تا این لحظه وزارت ارشاد درباره ساختمان خانه سینما هیچ اظهار نظری نکرده و جمعبندی نداشته است.
وی ادامه داد: ساختمان خانه سینما شرایطی دارد که وزارت ارشاد باید براساس آنها تصمیمگیری کند که آن را در اختیار چه گروهی قرار دهد؛ چراکه طبق قانون، ساختمان و اموال ساختمان سینما پس از انحلال در اختیار وزارت ارشاد است و اکنون نیز خانه سینما تا ابد تعطیل شده و این حکم با انحلال هیچ فرقی ندارد.
انتهای پیام