چگونه به فیلم‌ها در شبکه‌ی نمایش خانگی مجوز می‌دهند؟

مدیر اداره‌ی سمعی و بصری شبکه‌ی نمایش خانگی و ویدئویی تاکید کرد: هر گونه صدور مجوز برای فیلم‌هایی که در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع می‌شود، طبق نظر اعضای شورای نمایش خانگی انجام می‌شود.

مدیر اداره‌ی سمعی و بصری شبکه‌ی نمایش خانگی و ویدئویی تاکید کرد: هر گونه صدور مجوز برای فیلم‌هایی که در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع می‌شود، طبق نظر اعضای شورای نمایش خانگی انجام می‌شود.

علی بخشی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی عدم صدور مجوز برای کارویژه‌ی فیلم سینمایی «قاعده‌ تصادف» بیان کرد: اعضای شورا این فیلم را که گفت‌وگو با عوامل آن است، نپسندید و در واقع از نظر ساختار و ممیزی با پخش آن موافقت نکرد.

حساسیت شورای نمایش خانگی همانند تلویزیون است

وی ادامه داد: شورای نمایش خانگی حساسیت‌های بیشتری را نسبت به شورا‌های دیگر پروانه نمایش دارد چون فیلم‌هایی که در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع می‌شوند، مخاطبان خیلی بیشتری از سینما دارند به همین دلیل حساسیت‌های این شورا همانند تلویزیون است.

بخشی اضافه کرد: با این حال من به عنوان دبیر این شورا نظری نداشتم و آنچه درباره‌ی کارویژه‌ی «قاعده تصادف» اعلام شد، نظر اعضای شورا بود که معتقد بودند این پشت صحنه کمک خاصی هم به فیلم نمی‌تواند، بکند.

شورای نمایش خانگی، فیلم‌های ویدئویی را درجه‌بندی می‌کند

او درباره‌ی اینکه «قاعده‌ تصادف» با درجه‌ی کیفی (ب) توزیع شده است هم گفت: شورای پروانه نمایش خانگی برای فیلم‌های 35 میلیمتری درجه‌ی کیفی تعیین نمی‌کند و این کار در همان شورای 35 انجام می‌شود، به این ترتیب شورای نمایش خانگی فقط موظف است فیلم‌های ویدئویی را درجه‌بندی بکند.

این مسوول درباره‌ی اینکه چرا فیلم‌های «بغض» و «قاعده تصادف» با محدودیت سنی در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع شده‌اند، توضیح داد: این مسئله در شورا بحث شد و اعضا به این نتیجه رسیدند که بهتر است محدودیت سنی در نظر گرفته شود، مخصوصا اینکه یکی از اعضای علاوه بر حضور در عرصه‌ی فیلم‌سازی سابقه‌ی فعالیت در آموزش‌و پرورش را هم دارد و به دلیل نگاه تربیتی تصمیم بر این شد که بر اساس محتوا و مضمون فیلم‌ها محدودیت سنی در نظر گرفته شود.

بخشی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با خبرنگار ایسنا درباره‌ی برخی فیلم‌هایی که در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع می‌شوند و تصویر روی جعبه‌ی آن‌ها به گونه‌ای است که مخاطب را فریب می‌دهد، گفت: این کار به معاونت فعالیت‌های سازمان سینمایی مربوط است و باید از طریق آن بخش پیگیری شود چون شورای نمایش خانگی فقط آثار را بررسی می‌کند.

فیلم پخش شده از تلویزیون نباید به شبکه‌ی خانگی راه یابد

او درباره‌ی فیلم ویدئویی «خواب بد» هم که پس از نمایش در تلویزیون به شبکه‌ی نمایش خانگی هم راه یافته است، گفت: فیلمی که یک بار از تلویزیون پخش می‌شود، نباید به شبکه‌ی نمایش خانگی راه یابد و باید دستورالعملی صادر شود تا از این پس این اتفاق نیفتد.

تولید سریال میرباقری برای شبکه‌ی نمایش خانگی

بخشی در پایان به ایسنا گفت: ما در حال ارتقاء شبکه‌ی نمایش خانگی هستیم و به تازگی قرار شده داوود میرباقری سریال 26 قسمتی را با نام «شیش گوش» برای این شبکه بسازد که اکنون در مرحله‌ی پیش تولید است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ تیر ۱۳۹۲ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92041710207
  • خبرنگار : 71219