انتصاب‌های جدید در مصر/ریاست‌جمهوری: اخوانی‌ها می‌توانند در انتخابات شرکت کنند

عدلی منصور در پی رایزنی‌های مختلف مشاوران خود را در امور اطلاع‌رسانی، استراتژیک، امنیتی، قانون اساسی و همچنین رئیس دفتر ریاست جمهوری و رئیس سازمان اطلاعات مصر تعیین کرد.

عدلی منصور در پی رایزنی‌های مختلف مشاوران خود را در امور اطلاع‌رسانی، استراتژیک، امنیتی، قانون اساسی و همچنین رئیس دفتر ریاست جمهوری و رئیس سازمان اطلاعات مصر تعیین کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت الوطن العربی، دفتر ریاست جمهوری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که عدلی منصور، رئیس‌جمهور موقت این کشور روز شنبه عبدالمومن فودة، را به عنوان رئیس دفتر ریاست جمهوری تعیین کرد و بدین ترتیب وی جانشین محمد رفاعة الطهطاوی، رئیس دفتر ریاست جمهوری مصر در دوره محمد مرسی، رئیس‌جمهور برکنار شده مصر می‌شود.

رئیس‌جمهور موقت مصر همچنین احمد مسلمانی، یکی از اصحاب رسانه در مصر را به عنوان مشاور اطلاع‌رسانی خود تعیین کرد.

در همین راستا، روزنامه الجزایری النهار الجدید نوشت که عدلی منصور همچنین محمد رافت شحاتة را به عنوان مشاور رئیس‌جمهور در امور امنیتی و محمد امد التهامی را به عنوان رئیس سازمان اطلاعات و مصطفی سعدالدین حجازی را برای تصدی منصب مشاور رئیس‌جمهور در امور استراتژیک و عوض صالح را به عنوان مشاور رئیس‌جمهور در امور قانون اساسی تعیین کرد. سکینه فواد نیز به عنوان مشاور رئیس جمهور در امور زنان تعیین شده است.

رئیس‌جمهور موقت مصر روز گذشته دیدارهایی با تعدادی از گروه‌های سیاسی و دینی و گروه‌های جوانان در کاخ ریاست جمهوری در شرق قاهره داشت و به بررسی گام‌های بعدی طی مرحله انتقالی پرداخت.

از سوی دیگر، احمد مسلمانی روز شنبه تاکید کرد: ما دستان‌مان را به سوی همگان دراز می‌کنیم و همگان بخشی از وطن هستند و ریاست جمهوری تمایل دارد که همبستگی سیاسی در کشور ایجاد شود و ما دستان‌مان را به سوی اخوان المسلمین دراز می‌کنیم.

وی در ادامه گفت که هیچ خصومتی با جریان سیاسی وجود ندارد و این خصومت و دشمنی با افرادی است که به سمت شهروندان سلاح می‌کشند.

مسلمانی تصریح کرد: ما به هیچ وجه درصدد نیستیم تا آزادی‌ها یا رسانه‌ها را محدود کنیم و ما هیچ تصمیمی برای توقیف انتشار روزنامه وابسته به حزب آزادی و عدالت، شاخه سیاسی اخوان المسلمین نداریم.

وی در خصوص کانال‌های دینی اعلام کرد که بعد از صدور بیانیه فرماندهی کل نیروهای مسلح این کانال‌ها بسته شدند و کمیته بحرانی از سوی الازهر تشکیل شده تا با این شبکه‌ها در تماس باشد تا بدین ترتیب این شبکه‌ها به روشی درست به بیان دین اسلام بپردازند.

مسلمانی همچنین در کنفرانس مطبوعاتی خاطرنشان کرد: باید توجه ویژه‌ای به مخالفت‌ها با انتخاب محمد البرادعی به عنوان نخست‌وزیر صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه رایزنی‌ها ادامه دارد و هنوز نخست‌وزیر تعیین نشده است، اعلام کرد که هیچ زمانی برای معرفی کابینه یا اعلام نام نخست‌وزیر مشخص نشده است.

مسلمانی گفت، عدلی منصور اکنون کشور را اداره می‌کند.

وی عنوان داشت: اعضای دولت از شخصیت‌های تکنوکرات خواهند بود و اما نخست‌وزیر بر اساس توافق انقلابیون انتخاب خواهد شد.

مشاور اطلاع‌رسانی رئیس‌جمهور موقت مصر گفت: دولت کوچک نخواهد بود، بلکه دولت کامل تشکیل می‌دهیم، اما در خصوص برخی از پست‌ها تجدید نظر صورت می‌گیرد و ممکن است که برخی از پست‌ها در کابینه حذف شوند.

محمود بدر، موسس جنبش تمرد که مرسی را از قدرت برکنار کرد، نیز گفت: با رئیس جمهور موقت درباره ترکیب کابینه دولت آتی توافق کردیم.

بدر افزود: نبیل فهمی سفیر سابق مصر در واشنگتن برای تصدی پست وزارت خارجه، سرلشگر احمد جمال الدین به عنوان وزیر کشور و احمد نجار برای تصدی پست وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده‌اند.

از سوی دیگر، روزنامه مصری الوطن نوشت، بعد از اینکه حزب نور به شدت نسبت به انتخاب البرادعی برای تصدی پست نخست‌وزیری اعتراض و تهدید کرد که به صورت کامل از عرصه سیاسی کنار می‌رود، ریاست جمهوری مصر از تصمیم خود برای انتخاب محمد البرادعی به عنوان نخست‌وزیر مصر صرف نظر کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ تیر ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92041609615
  • خبرنگار : 71457