سعید جلیلی جریانهای فتنه، انحراف و تردید را سه حرکت تهدیدکننده مقاومت ملت ایران، انقلاب، نظام اسلامی و آرمانهای امام و مقام معظم رهبری در چهار سال اخیر دانست و درباره شکلگیری جریانی موسوم به «تردید» هشدار داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در جمع هوادارانش در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز گفت: چهار سال قبل در چنین روزهایی که مردم ایران، جمهوریت را در کنار اسلامیت به رخ جهانیان کشیده بودند، عدهای با فتنهای بزرگ، به مردم ظلم کردند اما همین مردم در 9 دی طومارشان را در هم پیچیدند.
وی ابراز عقیده کرد: آسیب دوم در چهار سال اخیر حرکتی بود که میخواست از اسلام ناب و خط ولایت زاویه بگیرد و بحثهای مجعولی در برابر اسلام ناب مطرح کرد؛ بحثهایی مانند مکتب ایرانی، دوستی با ملت اسرائیل و غیره. این جریانی میخواست روند پیشرفت ملت ایران را متوقف کند اما با مقاومت ملت روبرو شد.
جلیلی افزود: امروز جریان دیگری پس از فتنه و انحراف در حال شکلگیری است که باید به آن توجه جدی داشت؛ جریانی که میخواهد در زمانی که انقلاب در موقعیت خیبر و پشت خیمههای دشمن قرار گرفته و دشمن را ناچار و مستاصل و متوجه کند که تهدیداتش کارساز نیست، تهدیدها را با ایجاد تردید در داخل، اثرگذار کند.
وی در بیان ویژگیها و لزوم شناخت این جریان گفت: این ترفند دشمنان است که از صدر اسلام تاکنون ادامه داشته و خواهد داشت، دشمن زمانی که از مصاف با جبهه حق ناامید میشود به ایجاد تردید میپردازد، جریانی که در برابر ایمان و امید امام(ره) قرار دارد، جریانی که میخواهد در تواناییهای کشور تردید ایجاد کرده و در وجود ظرفیتهای عالی و متعالی تردید ایجاد کند و هزینههای تورمی برایش بتراشد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "این جریان در تشخیص توان ملی ضعیف است و عدالت را باور ندارد"، افزود: این جریان بهجای اسلام ناب و تکیه بر توان مردمی، بر روش کدخدامنشی تکیه کرده و بهدنبال حل مسایل با استفاده از این شیوه است؛ جریانی که عزمها و جزمها را هدف قرار میدهد. با این جریان باید با هوشیاری و هوشمندی برخورد کرد.
جلیلی با بیان اینکه "این جریان میخواهد در دل مردم رعب ایجاد کند و خالی کردن دل مردم را هدف قرار داده و همواره از صدر اسلام تاکنون بهدنبال ایجاد یاس و رعب و ناامیدی در دل مومنین بوده و هست"، خطاب به جمع حاضر گفت: وظیفه ما و شما شناخت دقیق موقعیت استو امروز میبینیم شش قدرت جهان در یک طرف و اراده و عزم ملت ما در یک طرف قرار دارد و هرچه ملت اراده کند، محقق میشود. امروز اراده ملت ایران حرف اول را در دنیا میزند و سختترین دشمنان را وادار به بیان این مطلب میکند که جمهوری اسلامی ایران قدرت انکارناپذیر جهان است و حل مسایل بینالمللی بدون حضور ایران اسلامی ممکن نیست.
وی تصریح کرد: این قدرت در پرتو اسلام ناب و باورداشتن مردم بهوجود آمده است. اگر حماسه انقلاب و دفاع مقدس را خلق کردیم، بهدلیل باورداشتن مردم و تکیه به اسلام ناب بوده و امروز هم باور داریم که با توجه به این دو عنصر که امام(ره) آن را به ما آموخت میتوان در سایر عرصهها هم حماسه آفرید.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، راه حل مشکلات اقتصادی، گرانی، تورم، مسکن و ازدواج جوانان را خلق حماسه اقتصادی دانست و با تاکید بر اینکه کارویژه دولت در خلق این حماسه بسیار مهم است، گفت: من 12 گام برای خلق حماسه اقتصادی تعریف کردهام که هریک از کاندیداهای منتخب مردم برداشتن این گامها را از فردای 24 خرداد و خلق حماسه سیاسی آغاز کند، در خلق حماسه اقتصادی موفق خواهد بود.
وی مهمترین وظیفه دولت را شکلدهی سازوکاری با هدف پشتیبانی از مردم بهجای مانعتراشی بر سر راه مردم دانست و تصریح کرد: تنها با تکیه بر کشاورزی شیراز میتوان در تولید محصولات کشاورزی خودکفا شد و بهجای 11 میلیارد دلار واردات، این عدد را بین کشاورزان فارس و کشور توزیع کرد.
جلیلی با تاکید بر لزوم شناسایی ظرفیتها و توانمند کردن آنها در مقابل خط تردید گفت: با استفاده از ظرفیتهای موجود، هر جوان شیرازی نباید بهدنبال کار بگردد بلکه خود باید یک کارآفرین باشد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری حمایت از تولید را راهی برای تحقق حماسه اقتصادی دانست و عدالت را تنها راه حمایت از تولید ملی بیان کرد و گفت: باید عدالت در توزیع منابع ایجاد شود، هر شهروند عشایر باید فرصتی برابر با یک شهروند تهرانی داشته باشد.
وی شفافسازی در منابع مالی و جلوگیری از رانت و استفاده از قدرت برای بهرهبردن از منابع بانکی را یکی از اهداف خود دانست و اظهار کرد: چرا باید یک کشاورز برای پنج میلیون تومان وام سالها در انتظار بماند اما 23 نفر 11 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت کنند و نقشی در تولید نداشته باشند و پول را هم پس ندهند؟
جلیلی یکی از ظرفیتهای بزرگ کشور را در کنار ظرفیتهای صنعتی و کشاورزی، ظرفیت فرهنگی و صادرات محصولات فرهنگی برشمرد و با تاکید بر اینکه سفرهای استانی اقدامی مناسب است، گفت: در کنار سفرهای استانی نیازمند اصلاح ساختار اداری هستیم. بهجای آنکه سالی یکبار به شلمچه رفته و اشک بریزیم، باید فرهنگ بسیجی را به سازمانها و ادارهها برده و ترویج دهیم، با تفکر بسیجی میتوان ساختار اداری را متحول کرد.
وی در ادامه تاکید کرد که باید ساختاری ایجاد کرد که وزیر و مدیرکل و مسئول بهدنبال مردم باشد تا کار آنان را انجام دهد نه اینکه مردم بهدنبال انجام کار در ادارهها سرگردان باشند.
این کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در پایان تصریح کرد: با قهرمانسازی، حماسه اقتصادی خلق نمیشود، بدون اینکه ساختار اداری درست شود، هر اقدامی مقطعی خواهد بود. ما بهدنبال آن هستیم که یکبار برای همیشه ساختار اداری را اصلاح کنیم.
انتهای پیام