نخستین نمونه اسانس گلمحمدی تولید شده مطابق با استاندارد ISO 9842 در پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان وارد بازار تجارت جهانی شد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر عبدالرسول ابراهیمآبادی، رییس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان با اعلام این خبر اظهار کرد: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است.
وی خاطرنشان کرد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر برای آن (ISO 9842) که توسط کمیته اسانس موسسه بینالمللی استانداردسازی (ایزو) تدوین شده است، مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تایید شرکتهای عطرسازی کشور فرانسه و نیز تولیدکنندگان اسانس گل محمدی کشور ترکیه قرار گرفته است.
وی با اشاره به شرایط آب و هوایی استثنایی سال جاری و تولید کمتر گل محمدی نسبت به سال گذشته، میزان اسانس تولیدی کارخانه تولید اسانس را در حال حاضر پنج کیلو ذکر و تصریح کرد: پیشبینی میشود تا یک ماه آینده بین 20 تا 30 کیلو اسانس تولید شود.
رییس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان، با اشاره به اینکه دستگاه تولید اسانس، توان تولید 60 کیلو اسانس در هر فصل گل محمدی را دارد، خاطرنشان کرد: این دستگاه قابلیت فرآوری و تولید اسانس، گلاب و ماده معطر و باارزش طبیعی فنیل اتیل الکل با کیفیت مرغوب و استاندارد از گل محمدی را دارد.
ابراهیم آبادی، اسانس را با ارزشترین محصول گل محمدی دانست و افزود: این محصول در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد دارد.
انتهای پیام