علی فلاحیان حضور مجدد روسای جمهور پیشین در گود رقابتهای انتخاباتی را مثبت ارزیابی نکرد و گفت: در دنیا معمول نیست کسی که دو دوره رییس جمهور بوده دوباره وارد رقابت شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، حجتالاسلام علی فلاحیان در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به دو دستگیهایی که با ورود هاشمی و خاتمی به گود انتخابات در جامعه ایجاد می شود و تنش به همراه خواهد داشت، با حضور این دو در رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری مخالفم.
وی خاطرنشان کرد: من در دولت هاشمی رفسنجانی وزیر بودم، منتسب به هاشمی هستم، اما در اواخر دولت که حزب کارگزاران سازندگی تشکیل شد به عضویت آن در نیامدم و در جهت گیریهای هاشمی با وی هم موضع نبودم.
فلاحیان تاکید کرد: مواضع سیاسی من و هاشمی متفاوت است، افرادی تلاش کردند که در رقابتی بین اصولگرایان من را به هاشمی منتسب کنند؛ چراکه مانع بین گروهی داشتند.
این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه به نفع هیچ کس کنار نمی روم، ادامه داد: جامعه روحانیت و مدرسین من را به عنوان نامزد خود معرفی کردهاند، از طیف اصولگرایان هستم و پس از اینکه جامعتین و اصولگرایان افرادی را انتخاب کردند، نوبت به بقیه اصولگرایان می رسد که کناره گیری کنند یا مستقل بیایند.
وی اظهار کرد: برخی از افراد عجله می کنند و در حالی که هنوز سازمانها، احزاب و جامعتین که اصولگرا هستند، کاندیدای مورد نظر خود را نام نبردهاند پیش از موعد، نظر آن طیف را اعلام میکنند.
فلاحیان گفت: افرادی که در جمهوری اسلامی برای داشتن مناسبی پیشقدم میشوند، احساس تکلیف میکنند، در کشور ما نیز پیشقدم شدن در انتخابات جنبه شرعی و الهی دارد و افرادی که احساس میکنند، میتوانند به مردم خدمت کنند وظیفه ملی و شرعی دارند که کاندیدا شوند، سایر افراد نیز وظیفه دارند، رای بدهند.
وی کنترل تورم و کاهش نقدینگی، ایجاد اشتغال با گرایش فارغ التحصیلان دانشگاهی، هدایت صنعت کشور به سوی صنایع هایتک، افزایش صادرات محصولات کشاورزی، صنعتی و خدمات فنی، ممنوعیت صادرات مواد خام و واردات آزاد مواد خام را از جمله برنامه های اقتصادی خود در صورت پیروزی در انتخابات برشمرد.
فلاحیان ارائه برنامه مفید و توانایی اجرای برنامهها را از جمله قابلیتهای خود اعلام و اضافه کرد: در حال حاضر لزومی ندارد وزرای کابینه ام را معرفی کنم؛ چراکه ممکن این افراد در آینده از مجلس شورای اسلامی نتوانند رای اعتماد بگیرند و یا اینکه فردی ادعا کند به علت معرفی وی به عنوان وزیر در زمان تبلیغات انتخابات رای آورده ام و حقی برای خود متصور شود.
به گفته فلاحیان افزایش تورم، عدم ثبات قیمتها و نبود آرامش در بازار از نقاط ضعف دولت است که باید رفع شود و توجه به سه دهک پایین جامعه که درآمد مکفی ندارند و توجه به اقشار آسیب پذیر از نکات مثبت دولت است که باید تقویت شود.
وی برخورد با استکبار را از دیگر نقاط قوت احمدی نژاد دانست و افزود: اینکه قیمت نفت در سالهای اخیر به 100 دلار رسیده به علت ناآرامی در خاورمیانه است که موضع گیریهای احمدی نژاد در روابط بین الملل قیمت نفت را افزایش داد.
فلاحیان درباره یارانهها نیز اظهار کرد: یارانه ها قانون شده و باید اجرا شود، با اجرای این قانون قیمت حاملهای انرژی افزایش یافته و باید یارانه ها را به موازات افزایش قیمت انرژی پرداخت کنیم، افزایش یارانه نقدی همراه با الزامات آن مفید است، باید به سمت خرید کالای داخلی حرکت کنیم تا این سرمایه وارد چرخه تولید شود، یارانه کارخانه ها و موسسات اقتصادی رونق یابد تا افزایش اشتغال، کاهش بیکاری و تولید ثروت داشته باشیم.
وی اساس تورم را افزایش نقدینگی خواند و اضافه کرد: استقراض دولت از بانک مرکزی و سرعت گردش پول از عوامل افزایش نقدینگی است که نیاز به کنترل دارد، دولت باید بدهی های خود را پرداخت کند و سرعت گردش پول را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)_منطقه همدان، "علی فلاحیان" همچنین در جمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا کنترل تورم و کاهش نقدینگی، ایجاد اشتغال با گرایش فارغ التحصیلان دانشگاهی، هدایت صنعت کشور به سوی صنایع های تک، افزایش صادرات محصولات کشاورزی، صنعتی و خدمات فنی، ممنوعیت صادرات مواد خام و واردات آزاد مواد خام، گسترش فرهنگ اسلامی، برنامه ریزی برای اوقات فراغت، کمک به اقشار کم درآمد، تامین بنیان خانواده، امنیت سرمایه گذاری، سرمایه گذاری و برنامه ریزی برای توسعه خدمات بیمه ای برای اقشار آسیب پذیر و سرمایه گذاری برای توریسم را از جمله برنامه های اقتصادی خود در صورت پیروزی در انتخابات برشمرد.
وی در پاسخ به این که "برنامه های شما برای برقراری عدالت اجتماعی که یکی از مولفه های گفتمان اسلامی است در قالب کدام گفتمان رایج کشوری می گنجد؟" اظهار کرد: انقلاب امام چهار هدف داشت به طوری که محور اول مبارزه با استکبار، محور دوم کمک به مستضعفین جهان، محور سوم عدالت و محور چهارم حاکمیت دینی بود.
فلاحیان ادامه داد: در زمان امام خمینی(ره) سوسیالیست ها بیشتر شعار عدالت را سر می دادند و راهکارشان ملی بودن ابزارهای تولید بود و این که مردم حقوق بگیر باشند و هر کس به اندازه توان کار کند و به اندازه نیاز مصرف کند.
وی تصریح کرد: جامعه ما دارای 10 دهک است که سه دهک شامل افراد بهره مند، چهار دهک متوسط و سه دهک محروم هستند و یا شغل و درآمد مناسب ندارند.
به گفته فلاحیان، مسکن، درمان و شغل در قانون اساسی دیده شده است و برنامه ریزی برای توسعه با این گرایش اشکال مختلف دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: شعار دولت هاشمی این بود که به جای دادن ماهی، ماهیگیری را به افراد یاد دهیم به طوریکه تحقق این امر مدت زمانی را طلب می کرد و دولت به سمت تولید رفت و دارای تولید ناخالص ملی تا حتی هشت درصد رفتیم، اما عدالت را پیاده نکرد.
فلاحیان بیان کرد: 30 درصد دهک پایین دچار مشکل بود و همیشه این موضوع دردولت مطرح بود.
وی درباره اینکه آیا فتنه سال 88 فتنه بود، عنوان کرد: جنگ، دعوا، کشت و کشتار فتنه است، اگر این قضیه فتنه نبود پس چه بود؟ اماکن عمومی را آتش زدند، شاید در همدان این اتفاق نیفتاد اما در تهران چرا، بحث این است که چه کسی باعث فتنه شد، معتقدم آنهایی که نتایج انتخابات را نپذیرفتند موجب فتنه شدند.
فلاحیان در ادامه تاکید کرد: امام خمینی هدف دشمنان اسلام را می دانست و مداوم تاکید می کرد که باید در حفظ و حراست از حکومت اسلامی کوشا باشیم؛ چرا که دشمنان به دنبال تجزیه و کوچک کردن حکومتهای اسلامی هستند و کشور جمهوری اسلامی ایران برای آنان کشوری بسیار بزرگ است که دشمنان را نگران کرده که حضرت امام خمینی به کشورهای اسلامی دستور اتحاد را دادند که هدف ایشان احیای تمدن اسلامی بود.
این نماینده مجلس خبرگان گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف به ویژه از نظر علمی، نظامی، اقتصادی و صنعتی نیز بسیار پیشرفت کرده است.
وی تصریح کرد: امام خمینی در آن زمان برای رسیدن به تمدن اسلامی بر داشتن شاخصه ها تاکید داشتند که در حال حاضر کشور ما دارای نیروی انسانی بوده و بیش از چهار و نیم میلیون دانشجو در سطح کشور در حال تحصیل هستند که این موضوع یکی از شاخصه های تمدن اسلامی است.
فلاحیان بر اصلاح سیستم اداری تاکید کرد و گفت: باید سیستم اداری را درست و به گونه ای تنظیم کنیم که علاوه بر کاهش هزینه ها امور را کیفی تر انجام دهیم.
انتهای پیام