دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: من اگر رییسجمهور شوم، تمام تلاشم را میکنم که در این کشور قانون حاکم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) محمدرضا باهنر در همایش سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری با عنوان نگاه به آینده با بیان اینکه «در مورد کار تشکیلاتی و خرد جمعی متعهد و متعصب هستم» افزود: من در ابتدا احساس تکلیف شرعی برای حضور در انتخابات نمیکردم اما دوستان اصولگرایی مرا قانع کردند که حضورم در انتخابات لازم است؛ زیرا آنها معتقد بودند من کسی هستم که هفت دفعه رای موافق را از حوزههای انتخابیه گرفتهام. در تصویب 20 قانون بودجه و چهار برنامه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نقش جدی داشتم و سه دوره هم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستم.
وی با بیان اینکه «در طول 25 سالی که نماینده مجلس شورای اسلامی هستم، با همه دستگاههای اجرایی کشور تعامل جدی و تعیین کنندهای داشتم» اظهار کرد: حضور من در انتخابات جدی است و زمانی که احساس کنم حضور من به ضرر اصولگرایان خواهد بود، از صحنه انتخابات خارج میشوم.
به گزارش ایسنا، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره رویکرد هدفمندی یارانهها گفت: این موضوع که این بحث در دولت نهم و مجلس هشتم به راه افتاد، ستودنی است؛ چراکه مجالس و دولتهای گذشته دوست داشتند این کار را انجام دهند ولی جراتش را نداشتند. به طور کلی قانونی که مصوب شد، در ابتدا خوب بود و هواپیما از روی زمین به درستی بلند شد اما بعد از آن اتفاقاتی افتاد.
وی با بیان اینکه «توجه به این نکته ضروری است که بحث هدفمندی یارانهها باعث شد که روزانه 30 میلیون لیتر کمتر بنزین مصرف کنیم» گفت: ما خواستیم مرحله دوم هدفمندی یارانهها کلید زده نشود تا به آسیبشناسی مرحله اول بپردازیم. تکانهای شدید اقتصادی مثل تغییر قیمت ارز و طلا، از جمله خطاهای مرحله اول بود که باید مورد آسیبشناسی قرار میگیرد.
وی گفت: کسی از من پرسید که شما باعث بالا آمدن آقای احمدینژاد شدید، چرا هماکنون از او انتقاد میکنید؟ من در پاسخ این فرد باید بگویم سال 84 کاندیدای ما آقای لاریجانی بودند و من هم رییس ستادشان بودم. جبهه پیروان هم در مرحله دوم بیانیه داد که بین آقای لاریجانی و آقای احمدینژاد به یکی رای بدهید و در واقع اصراری وجود نداشت.
باهنر افزود: بعد از روی کار آمدن آقای احمدینژاد و بعد از گذشت 5 یا 6 ماه هم آقای احمدینژاد فهمیدند که من به دردش نمیخورم و هم ما فهمیدیم که او به درد ما نمیخورد و بودجه اولی که آقای رییسجمهور به مجلس دادند، نشاندهنده مسائل بود.
وی افزود: من سال 88 به آقای احمدینژاد رای ندادم به رقیب اصلیاش هم رای ندادم بلکه به رقیب فرعی او یعنی آقای رضایی رای دادم؛ اگرچه میدانستم ایشان رای نمیآورد. به هرترتیب باید بگویم که آقای احمدینژاد از سرمایه اصولگرایان استفاده کردهاند.
به گزارش ایسنا وی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نیز با بیان اینکه «توصیه میکنم هاشمی وارد عرصه انتخابات نشود» اظهار کرد: در گذشته افرادی به ناحق ایشان را تخریب کردهاند، این افراد هنوز در حال فعالیت هستند و ممکن است مجددا هاشمی را تخریب کنند. همچنین هاشمی به خاطر مقتضیات سنش بهتر است وارد عرصه انتخابات نشود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سوال که حضورتان در انتخابات به چه میزان جدی است؟ گفت: حضور من در صحنه انتخابات جدی است. اما انتخاب یک فرد اصولگرا، مهمتر از انتخاب من است. اگر به این نتیجه رسیدیم که باقی ماندن من برای مجموعه اصولگرایی خطر دارد، در آن شرایط من از صحنه کنار میروم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تکثر نامزدهای اصولگرایی به ضرر این جریان است؟نیز گفت: تعداد نامزدهای اصولگرایان در زمان انتخابات به یک نفر میرسد.
وی همچنین خبر داد که یکشنبه هفته آینده نشست خبری برگزاری میکند.
باهنر در پاسخ به این سوال که آیا نامزد جبهه پیروان از قبل مشخص شده است؟ اظهار کرد: این نظرات حدس و گمان است و واقعیت ندارد، اما سه کاندیدای جبهه ستادهای شخصی خود را راه میاندازند. من به سازوکارهایی که بخش مهمی از آن نظرسنجی است وفادار هستم. ممکن است کسی حدس بزند که در نظرسنجی من عقبتر یا جلوتر از دیگران هستم ولی هنوز نامزد جبهه مشخص نشده است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا در صورت حضور لاریجانی شما صحنه انتخابات را ترک میکنید؟ گفت: ما به مقتضیات زمان و مکان عمل میکنیم و تصمیمات مان خشک نیست. قطعا اگر لاریجانی در صحنه انتخابات بیاید، پارامترها تغییر میکند. آقای لاریجانی هنوز برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی و یا حضورشان را نفی کردهاند. من به آقای لاریجانی توصیه میکنم که اگر میخواهند وارد انتخابات شوند، سریعتر اعلام کنند.
وی در پاسخ به این سوال که میزان رای آوریتان را چگونه ارزیابی میکنید؟ گفت: من اگر میدانستم در انتخابات رای نمیآورم، قطعا وارد عرصه انتخابات نمیشدم.
باهنر همچنین در پاسخ به این سوال که در صورت حضور هاشمی به نفع وی کنارهگیری میکنید؟ گفت: من به نفع هاشمی کنار نمیروم.
وی یادآور شد: من به اصلاحطلبان برای حضور در انتخابات هیچ توصیهای نکردهام اما آنها تصور نکنند که اگر وارد انتخابات شوند، سونامی شبیه سال 76 راه میافتد.
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد نقد دستاوردهای دولت توسط نامزدهای سایر گروهها گفت: به نظر من تخریب دولت سیاست نخنمایی است که تخریبکننده در آن بیشتر تخریب میشود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: نباید نقدها به سمتی برود که خدمات گذشته نظام نفی شود.
وی در پاسخ به این سوال که شانس کدام یک از سه نامزد جبهه پیروان برای انتخابات بیشتر است؟ گفت: روند نظرسنجیها نشان داده است که اگر کسی در 5 یا شش ماه مانده به انتخابات در نظرسنجیها رای بالایی بیاورد، دلیلی نمیشود که در انتخابات هم رای بالاتری بیاورد؛ زیرا مقبولیت نامزدها در ماههای آینده میتواند بیشتر یا کمتر شود؛ بنابراین از هماکنون نمیتوان گفت که نامزد جبهه پیروان چه کسی است و کدام یک از ما سه نفر آرای بیشتری داریم.
انتهای پیام