وزیر آموزش و پرورش ایجاد پایه ششم ابتدایی را یک حرکت تربیتی و فرهنگی توصیف کرد.
به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، حاجی بابایی درنشست صمیمی 4000 نفری فرهنگیان شهرستان شهر بابک در مصلای بزرگ این شهرستان با اشاره به اینکه شهر بابک دارای قدمت تاریخی و استعدادهای فراوان است، گفت: معلم رحمان است و مهربانی ویژگی بارز اوست.
وی معلم را اصل واساس تحول توصیف و تصریح کرد: معلم با نقش کلیدی و اساسی خود از جایگاه رفیعی در جامعه برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه باید از تمام امکانات موجود در تربیت استفاده شود، افزود: درطول بیش از سه دهه گذشته اقدامات خوبی درآموزش و پرورش انجام شده است.
حاجی بابایی ضمن تاکید بر تغییر روشهای تدریس ومحتوای کتابهای درسی تصریح کرد: هوشمندسازی مدارس روشهای تدریس را به کلی دگرگون میکند.
وزیر آموزش وپرورش استفاده از اینترانت ملی را یکی از امکانات هوشمندسازی خواند و اضافه کرد: اگردانش آموزان از سال اول دبستان با امور جامعه آشنا شوند، میتوان گفت که تحول رخ داده است.
وی با تاکید بر شناساندن جایگاه و قدر معلم در جامعه تصریح کرد: نباید معلم هم شأن کارمند اجرایی تصور شود، زیرا شأن معلم پژوهشی وعلمی است.
وزیر آموزش وپرورش مهندسی نیروی انسانی ونظام رتبه بندی معلمان را از جمله اقدامات تحولی نظام تعلیم وتربیت اعلام کرد و ادامه داد: راضی نیستم که معلمی برای آن که کارش انجام شود، مجبور باشد سرش را خم کند.
وی احترام به والدین را اولین اقدام در امر تربیت دانست و تصریح کرد: تمام پدران و مادران که دغدغه تربیت فرزندان خود را دارند باید به میدان بیایند وبه نظام تعلیم وتربیت کمک کنند.
حاجی بابایی پایه ششم ابتدایی را یک اتفاق عمیق تربیتی وفرهنگی خواند و اذعان کرد: ششم ابتدایی یک حرکت محتوایی بود که در راستای تحول بنیادین انجام شد.
انتهای پیام