یدلله مفتون امینی با بیان اینکه در داوری خود در جشنواره شعر فجر تنها شعر را درنظر گرفته؛ نه نظر شاعران را، گفت، به نظر میرسد شاعران مردمی 10 سال اخیر از میان شاعران آیینی انتخاب شدهاند و نه همه شاعران کشور.
این شاعر و داور هفتمین جشنواره شعر فجر در گفتوگو با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره معرفی «شاعران مردمی 10 سال اخیر» که به گفته مسؤولان جشنواره شعر فجر، بر اساس نظرسنجی انتخاب شدهاند، گفت: من در روند کاری این انتخاب هیچگونه دخالتی نداشتم و در کار آنها دقت نکردهام. از میان دو شاعر برگزیده هم، حمیدرضا برقعی را نمیشناسم و اسم او را نشنیده بودم، اما علیرضا قزوه را میشناسم. شعرهای او مانند سایر شاعران آیینی است و برخی نظرات انتقادی هم دارد که آنها را خواندهام و بد نیستند.
او در ادامه متذکر شد: اما به نظرم این انتخاب از میان شاعران آیینی انجام شده و نه همه شاعران کشور.
مفتون امینی در توضیحی درباره داوری خود در هفتمین جشنواره شعر فجر گفت: محمد حقوقی میگوید داوری چیز بدی نیست و خوب است که شاعران به عنوان داور عمل کنند. من هم در داوریام تنها شعر را درنظر میگیرم و نه عقیده شاعر را. تا کنون دو مرتبه داور شده بودم و این سومینباری بود که به عنوان داور در جشنواره شعر فجر حضور داشتم. آنها شعرها را در کارتن برایم میفرستند خانه و من به جایی نمیروم. شعرها هم کد دارند و نویسنده آنها مشخص نیست؛ مگر اینکه برخی اطلاعات را بشود از روی شعرهای این شاعران متوجه شوم، مثل اینکه خانم هستند یا آقا، مذهبی هستند یا نه.
او همچنین گفت: داور مانند پزشک است و همانطور که در عمل جراحی برای پزشک، نظر کسی که زیر عمل جراحی قرار میگیرد، اهمیت ندارد، داور هم باید تنها شعر شاعر را درنظر بگیرد.
انتهای پیام