«انسیه شاه حسینی» گفت: در معرفی 7000 زن شهیده به جامعه قصور شده است.
به گزارش سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کارگردان افزود: باید برای جبران این قصور آستینها را بالا بزنیم ضمن اینکه از برنامهسازان فرهنگی انتظار بیشتری میرود.
شاهحسینی ادامه داد: به علت کافی نبودن اطلاعرسانی، زنان شهیده مغفول ماندهاند. بسیاری از افراد جامعه از هر طیفی که باشند از اینکه در پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس 7000 زن شهیده و یا حتی بیشتر از این آمار جان خود را فدای کشور کردند، اطلاع ندارند.
این کارگردان ادامه داد: هر شهر برای خود شهیده زن دارد بنابراین میتوان از این فرصت برای معرفی شهیدان به مردم شهرها استفاده کرد. البته درست است در معرفی زنان شهیده دیر وارد عمل شدهایم اما باز برای انجام کار فرهنگی دیر نیست و مسئولان باید برای برنامهسازان فرهنگی امکانات مادی و معنوی لازم را فراهم کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که ساخت چه برنامههایی میتواند در معرفی زنان شهیده تأثیرگذار باشد، گفت: با توجه به وضعیت فرهنگی کشور و هجمههای شبکههای ماهوارهای، ساخت سریالهایی تاثیرگذار نتایج مطلوبی در این زمینه خواهد داشت.
شاهحسینی با اشاره به اینکه باید برای جوانان الگوهای ارزشی معرفی شود، ادامه داد: زمانی که متوجه شدم 7000 زن شهیده داریم ابتدا افتخار کردم به تاریخ کشورم که زنان دلیری برای آزادگی آن از همه چیز خود گذشتند و متأسف شدم از سکوتی که بر تاریخچه فداکاریهای این زنان حاکم بوده است.خوشبختانه بسیج جامعه زنان شکننده این سکوت بود.
این کارگردان، 7000 شهیده زن را سند ملی و ایمانی کشور دانست و خاطرنشان کرد: باید برای حفظ این سند تمامی مسئولان فرهنگی کشور بسیج شوند و و کم کاریها را جبران کنند.
انسیه شاه حسینی در سال 1333 در گرگان متولد شد. وی فارغالتحصیل کارگردانی است و نخستین فعالیتهای خود را با ساخت فیلمهای کوتاه آغاز کرد. از فیلمهایی که شاه حسینی کارگردانی آنها را بر عهده داشته است میتوان به "پنالتی"، " شب به خیر فرمانده"، " غروب شد بیا" و ... اشاره کرد.
آخرین اثر وی " زیباتر از زندگی" با موضوع زندگی "شهید علم الهدی" است که در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. بیشتر آثار این کارگردان در ژانر دفاع مقدس بوده است.
انتهای پیام