/سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قران کریم/

یک داوربین‌المللی قرآن کریم:مسابقات قرآن هرسال باحضور حافظان و قاریان برجسته برگزار می‌شود

یک داور بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به ویژگی‌های سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: این مسابقات هر سال با حضور حافظان و قاریان برجسته و با تلاوت‌ها و قرائت‌های بهتر و با کیفیت‌تر برگزار می‌شود.

یک داور بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به ویژگی‌های سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: این مسابقات هر سال با حضور حافظان و قاریان برجسته و با تلاوت‌ها و قرائت‌های بهتر و با کیفیت‌تر برگزار می‌شود.

حسین اخوان اقدم داور برجسته رشته حفظ کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به مازندران، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: شاید دلیل این امر این باشد که بحث حسن حفظ به قدری در بین حافظانی که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند بالاست که سبب قوت این مسابقات و رقابت‌ها می‌شود و آن را به سمت ارائه مطلوب و زیبای محفوظات می‌برد.

وی با بیان این‌که «رقابت‌ها و مسابقات اوقاف به قدری تنگاتنگ است که تنها مساله حسن حفظ مطرح نیست» گفت:‌ ارائه مطلوب و با فصاحت خوب، تجوید، وقف و ابتدا و صوت و لحن بسیار زیبا مطرح است.

اخوان اقدام در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون در بحث داوری مشکلی به وجود آمده است؟ گفت:‌ با توجه به تعداد سوالات در رشته‌های مختلف حفظ مشکلی در روند امتیازدهی و انتخاب برگزیدگان پیش نمی‌آید و برای داوران فرق نمی‌کند که چه کسی تلاوت می‌کند آنچه که متسابقین ارائه دهند به همان میزان امتیاز دریافت خواهند کرد.

همچنین رییس هیات داوران بخش بانوان این دوره از مسابقات نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره ویژگی‌های این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نفرات اول نهادها، ارگان‌ها و برگزیدگان شهرستان‌ها و استان‌ها در مسابقات اوقاف شرکت می‌کنند سطح این مسابقات بسیار بالا است.

وی با بیان این‌که «در این مسابقات رقابت‌ها خیلی نزدیک است و هر سال سطح آن بهتر می‌شود» گفت: اعتراضاتی که به هیات داوران از سوی قاریان و حافظان اعلام می‌شود مورد بازبینی و بررسی قرار می‌گیرد و سی‌دی قرائت آنها پس از تلاوت در اختیارشان قرار می‌گیرد. همچنین داوران راهنمایی در نظر گرفته شده تا مشکل قرائت و ایرادات آنها را یادآوری کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ضعفی در آیین‌نامه این مسابقات گزارش شده است؟ تصریح کرد:‌ تاکنون ضعفی دیده نشده زیرا این آیین‌نامه‌ها با نظرات کارشناسی تدوین شده و تغییر و تحول پیدا کرده است اما فعلا ضعفی دیده نمی‌شود که بخواهد مورد اعتراض باشد.

الوندی رییس هیات داوران بخش بانوان همچنین در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین آسیب قاریان و حافظان که در تلاوت‌هایشان مشاهده می‌شود چیست؟ گفت: به نظر من تلاوت‌ها باید بیشتر به سمت محزون بودن و تدبر در آن پیش برود. زیرا قرائت‌ها نسبت به گذشته دچار تحولات زیادی شده است اما اگر آن را به سمت سالم و تمیز خواندن جلو ببریم می‌تواند مطلوب‌تر و دلنشین‌تر باشد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91111307443
  • خبرنگار :