مسعود پزشکیان اظهار داشت: ما اگر قرار است در برابر تهاجم و فشار ایستادگی کنیم جزء با تلاش، کوشش و مقاومت نمیتوانیم به آن دست پیدا کنیم.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نماینده مردم تبریز که به عنوان عضو کمیسیون بهداشت و درمان و پس از صحبتهای رئیس جمهور در جلسه علنی امروز سخن میگفت اظهار داشت: من امروز اصول و استراتژیهایی را مطرح میکنم که فکر میکنم میتواند ما را از وضعیت کنونی خارج کند و حل نماید و اعلام میکنم ما در کمیسیون بهداشت و در بخش درمان هیچ چیزی را نمیخواهیم جز انصاف و قانون.
وی افزود: در رابطه با بحث بهداشت و درمان تاکید میکنم آن چیزی که مجلس مصوب کرده است اگر درست اجرا شود هیچ انسانی و هیچ ایرانی در هیچ نقطهای از این کشور برای گرفتن خدمت و حل مشکلات پزشکی و دارو به دنبال کسی نخواهد افتاد و نیازی به التماس کردن به پزشک و بیمارستان و داروخانه ندارد. و این یعنی رسیدگی به محرومین و عدالت.
پزشکیان تصریح کرد: در قانونی که خود دولت به مجلس ارائه کرد و مدعی اجرای آن است آمده است که 10 درصد خالص از هدفمندی به محرومین اختصاص داده شود؛ چرا که کسانی که مشکل دارند بدانند اگر وارد بیمارستان شدند از لحظه تولد تا لحظه مرگ خدمت و سلامت او رایگان خواهد بود و این یعنی هدفمندی و قانونی که اگر اجرا شود فرقی بین فقیر و غنی نخواهد بود و 30 درصد اعتبارات آن نیز به صنعت و 20 درصد آن به کشاورزی اختصاص دارد.
وی تاکید کرد: اگر قرار است ما تفاهم بکنیم باید بر اساس قانون تفاهم کنیم؛ نه بر اساس سلیقه و سلایق انسانها تا زمانی که به قانون و برنامه تبدیل شده باشد محترم است و اگر تبدیل به قانون شد همه مکلف و موظفند. قانون را نعل به نعل اجرا کنند و هیچ فردی حق ندارد خلاف قانون عمل کند؛ حتی اگر رئیس جمهور باشد و اطاعت از قانون و همهی موارد آن نه بخشی که دوست داریم یک اصل است.
وی ادامه داد: وقتی قانون را درست اجرا کنیم میتوانیم به تفاهم برسیم و در کنارهم برای آبادانی کشور قرار میگیریم، اما وقتی قانون را به خوشایند خود بخواهیم اجرا کنیم قطعا اختلافات دامن زده خواهد شد و مشکلات بدتر خواهد شد و ما هم در کمیسیون بهداشت و درمان هیچ چیزی جز عمل درست و کامل به قانون هدفمندی یارانهها نمیخواهیم.
پزشکیان با اشاره به ترک مجلس توسط رئیس جمهور گفت: اگر ما قرار است با یکدیگر متحد باشیم باید صحبتهای هم را گوش دهیم و این که ما بعد از صحبت خود مجلس را ترک کنیم و بعد مدعی شویم که باید با هم متحد شویم و دست به دست هم دهیم یک تناقض است و هر کسی از این اتفاق درمییابد که این مجلس و دولت ممکن است با هم مشکل داشته باشند؛ چرا که رفتار این گونه نشان میدهد و نمیشود گفت در زبان متحد باشیم، اما در عمل حرف مردم را گوش نکنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: چه چیزی مهمتر از این است که دولت و مجلس با هم همپیمان شوند و با تلاش و کوشش مشکلات مردم را حل کنند؟ هیچ چیز مهمتر از این نیست و قانون است که ما را با هم متحد میکند و من سوال میکنم چطور ما خود قانون را زیر پا میگذاریم و مدعی میشویم طرفدار قانون هستیم؟ و باید بدانیم که مشکل مملکت ما تنها و تنها با انصاف و عمل به قانون حل میشود.
انتهای پیام