یک کارشناس مسؤول آموزش دبستان:

رابطه کاهش میزان ترک تحصیل روستاییان با اجرای طرح 3-3-6 از زبان یک کارشناس

یک کارشناس مسؤول آموزش دبستان گفت: طرح 3-3-6 به کاهش میزان ترک تحصیل به خصوص در مناطق روستایی کمک می‌کند.

یک کارشناس مسؤول آموزش دبستان گفت: طرح 3-3-6 به کاهش میزان ترک تحصیل به خصوص در مناطق روستایی کمک می‌کند.

علی سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با اشاره به اینکه مهم‌ترین هدف از اجرای طرح 3-3-6 افزایش زمان آموزش عمومی است، اظهار کرد: دوران دبستان مهم‌ترین مرحله زندگی کودکان به لحاظ آموزشی است و افزایش یک ساله آموزش در این مقطع بسیار با اهمیت است.

وی با بیان اینکه 3-3-6 به کاهش میزان ترک تحصیل به خصوص در مناطق روستایی کمک می‌کند، افزود: علاوه بر آن حذف مقطع پیش دانشگاهی در سال‌های آینده موجب می‌شود دانش‌آموزان هدفمندتر به مباحث درسی بپردازند و مطمئنا مردودی‌ها نیز کاهش می‌یابد.

این کارشناس مسؤول آموزش دبستان با بیان اینکه طرح‌های مشابه به ساختار نظام آموزشی 3-3-6 در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا شده است، ادامه داد: اجرای این طرح در مناطقی که دو زبانه هستند، به رفع مشکلات یادگیری و افت تحصیلی دانش‌آموزان کمک می‌کند.

سهرابی بیان کرد: افزایش آموزش عمومی از هشت به 9 سال، افزایش اثربخشی و کارایی آموزش و پرورش، همخوانی خودساختار با مراحل رشد یادگیری، افزایش آموزش اجباری و نیز افزایش ماندگاری دانش آموزان و کاهش ترک تحصیل از مزایای این طرح است.

وی با بیان اینکه 196 ساعت دوره ضمن خدمت در قالب کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای معلمانی که از این پس باید در پایه ابتدایی تدریس کنند، برگزار می‌شود، اذعان کرد: تعطیلی روزهای پنجشنبه فرصت مناسبی برای آموزش معلمان ایجاد کرده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ آبان ۱۳۹۱ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 91082113240
  • خبرنگار :