یک نویسنده و محقق دینی گفت: حج از جنبه فردی برای خودسازی و انسانسازی اهمیت فراوانی دارد.
محمود شریفیاقدم در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه «مقدمات رفت و برگشت به مراسم حج به سه بخش تقسیم میشود»، اظهار کرد: هنگام رفتن به حج باید حلالیت طلبید، زمان حج و به جا آوردن مناسک حج باعث آرامش روح میشود و حاجیان بعد از برگشت باید نفس خود را همواره پاک و پاکیزه نگه دارند.
این نویسنده دینی با بیان اینکه «حج یک سفر انسانساز است» گفت: زمان حج باید از قیامت بسیار یاد کرد، در این زمان 24 عمل بر حاجی حرام میشود که ترک این اعمال نوعی تمرین خودسازی است.
وی با اشاره به تاثیر اجتماعی حج خاطرنشان کرد: همچنین حضور سراسری مسلمانان و مطرح کردن مشکلات جهان اسلام و بررسی آن در یک زمان و یک مکان تاثیر بسیاری در رشد و ترقی اسلام دارد.
شریفیاقدم با اشاره به واقعه اخیر و توهینی که به پیامبر اکرم (ص) شد، عنوان کرد: تمام این کارها از پیش تعیین شده است، چراکه کسانی که مدعی آزادی هستند به مقدسات سایر ادیان توهین میکنند و با این برنامهها میخواهند اسلام را زیر سوال ببرند از این رو باید مسلمانان این حرکت را خنثی کنند.
وی در پایان با بیان اینکه «حج تمام فرامین اسلام را در بر میگیرد» گفت: در حج تمام حرفها و نظرات به همدیگر نزدیک است و تا حج و قرآن در بین مسلمانان وجود دارد هیچ کس نمیتواند بر مسلمانان چیره شود.
انتهای پیام