معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی گفت: یکی از مهمترین نهادهای ارتباطی بینالملل در جهان اسلام حج است، نهادی که باعث جریان اطلاعات و ارتباط بین مسلمانان میشود.
سیدمجید امامی در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه «یکی از مهمترین محورهای علمی قابل مطالعه دین، مساله حج است» اظهار کرد: بدون در نظر گرفتن اینکه مکه در چه کشوری قرارگرفته باید بدانیم که در این ایام میتوانیم تفکر و ظرفیت مسلمانان را نسبت به دین افزایش بدهیم.
وی افزود: در حال حاضر ممکن است کشورهای اسلامی از طریق پیشرفت تکنولوژی، با همدیگر ارتباط داشته باشند، ولی اگر ارتباط رودررو باشد باعث تعامل بیشتری میشود.
امامی خاطرنشان کرد: حج یک نهاد و رسانه اجتماعی و انسانی بسیار فعال است که ارتباط بینالملل اسلام را گسترش میدهد و از این منظر حج کاملا قابل مطالعه است.
معاون پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با اشاره به اتفاقات اخیر و اهانتی که به ساحت مقدس پیامبر (ص) شد، خاطرنشان کرد: جریان اسلامستیزی و ایرانهراسی حداقل دو دهه است که در سابقه کاری غرب کاملا ملموس است.
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی بعد از سه دهه به قابلیت فراملی خود نزدیک شده و تمام انفعالهای غرب را تحت تاثیر قرار میدهد.
امامی با اشاره به اینکه «غرب میخواهد از صدور اسلام اصیل و ناب جلوگیری کنند» بیان کرد: غربیها سعی کردهاند که نام اسلام اصیل را تغییر بدهند و بگویند اسلام یک سیاست بنیادگرا دارد که از ترویج آن جلوگیری کنند.
این استاد دانشگاه امام صادق (ع) در پایان گفت: آنها میخواهند مرجعیت ناب اسلام را به صورت رسمی و غیررسمی زیر سوال ببرند تا بتوانند قدرتهای خود را در منطقه جایگزین کنند و برای رسیدن به این هدف از هر وسیلهای استفاده میکنند و جهت خنثی کردن این کار حج بهترین فرصت است.
انتهای پیام