دلايل افزايش قيمت پياز

از 20 روز آينده سه مركز عمده توليد پياز پاييزه و زمستانه در مناطقي از اصفهان، آذربايجان غربي و تبريز برداشت پياز را شروع مي‌كنند كه اميدواريم پاسخگوي نياز داخلي باشند.

از 20 روز آينده سه مركز عمده توليد پياز پاييزه و زمستانه در مناطقي از اصفهان، آذربايجان غربي و تبريز برداشت پياز را شروع مي‌كنند كه اميدواريم پاسخگوي نياز داخلي باشند.

حسين مهاجران، رييس اتحاديه ميوه و سبزي‌فروشان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره دلايل افزايش قيمت پياز با بيان مطلب بالا گفت: چهار مركز در فصل تابستان پياز توليد مي‌كنند كه مهم‌ترين آن اصفهان است ولي با توجه به اين كه در دو سال گذشته در اين مراكز به ميزان زيادي پياز كاشت و توليد شد، قيمت آن بسيار كاهش يافت كه سبب متضرر شدن كشاورزان شد. با توجه به اين موضوع توليد پياز امسال كاهش يافته و منجر به افزايش قيمت پياز نسبت به دو سال گذشته شده است.

وي با بيان اين‌ كه وزارت جهاد كشاورزي در اين زمينه متولي است، گفت: اين وزارتخانه بايد ميزان كاشت را بررسي كرده و بر اساس ميزان مصرف پيش‌بيني و برنامه‌ريزي‌هاي لازم را انجام دهد.

پياز در حال حاضر كيلويي هزار تومان به فروش مي‌رسد.

چندي پيش اسماعیل پرویزی‌فر، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، درباره علت بالا رفتن قیمت پیاز، اظهار كرده بود كه عوامل مختلفی می‌تواند در بالا رفتن قیمت پیاز اثرگذار باشد که اصلی ترین آن کاهش میزان تولید آن در فصل تابستان است.

وی با بیان این‌ که قیمت خرید پیاز از کشاورزان چندین برابر پایین تر از قیمت پیاز موجود در بازار است، گفته بود كه به نظر می‌رسد در این بین، واسطه‌ها سودهای زیادی را به جیب می‌زنند.

او با اشاره به این‌ که بیشترین میزان پیاز تولیدی استان مربوط به شهرستان هرسین است، تصریح کرده بود كه این شهرستان قطب تولید پیاز استان است و پیاز تولیدی استان در ماه های شهریور و مهر برداشت می‌شود.

پرویزی‌فر ابراز امیدواری کرده بود كه با شروع برداشت پیاز در سطح مناطق سردسیر کشور تا یک ماه آینده، قیمت اين محصول در استان تعدیل شود.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۴:۲۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91051710393
  • خبرنگار :