ارژنگ اميرفضلي كه در سريال «چمدان» نقش يك كارتنخواب معتاد را ايفا كرده است، در اين زمينه گفت: هميشه كاراكترهاي خاص برايم جذاب هستند و از اينكه خودم را بازي كنم، خيلي لذت نميبرم.
اين بازيگر سينما و تلويزيون در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: هميشه زماني كه نقشهاي معمولي به من ميدهند، سعي ميكنم آنقدر خاص آنها را ايفا كنم كه برايم جذابيت داشته باشد و هميشه از اينكه به عنوان يك بازيگر فقط بروم مقابل دوربين و ديالوگهايم را بخوانم و تمام شود، خيلي لذت نميبرم؛ چرا كه دوست ندارم خودم را بازي كنم.
وي در ادامه با توضيح كوتاهي دربارهي نقش خود در سريال «چمدان» كه در قسمت هشتم آن حضور داشت، بيان كرد: در «چمدان» نقش يك آدم كارتون خواب كه كمي هم معتاد است را ايفا كردم كه با همسرش مشكل دارد و به خاطر اعتيادش همسرش از وي طلاق ميخواهد تا اينكه در يك روز با يك چمدان روبهرو ميشود و با خود فكر ميكند زندگي آنها با باز كردن چمدان زير و رو ميشود؛ چرا كه مدام تلاش ميكند تا همسرش را به زندگي خانوادگي برگرداند.
او خاطرنشان كرد: البته ايفاي نقشم در سريال «چمدان» به عنوان يك كارتنخوابي كه كمي اعتياد دارد در حد فيلم «اخراجيها» نيست و كاملا كاراكتر متفاوتي دارم.
اميرفضلي در ادامه با بيان اينكه اولين تجربهي همكاري با خسرو ملكان را در سريال «چمدان» ثبت كرده است، اظهار كرد: كليت همكاري با گروه، عوامل و بازيگران خوب بود، به ويژه كاراكتر نقش بهجت كه نقش همسر من را ايفا كرد با وجودي كه تازه وارد اين كار شده بود اما با بيان خوبي كه داشت توانست نقش را خيلي خوب ايفا كند، وي اين استعداد را دارد كه در آينده به جاهاي بالاتر و بهتري برسد.
بازيگر سريال «چمدان» با اشاره به استفاده از بداههگويي در اين مجموعه و نبود محدوديت از سوي كارگردان يادآور شد: با وجود اينكه اولين بارم بود با آقاي ملكان همكاري داشتم ولي ايشان به من خيلي لطف داشتند؛ چرا كه هرگاه ميخواستم ديالوگهايم را جابه جا كنم خيلي سخت نميگرفت و محدوديتي برايم ايجاد نميكرد و به من اعتماد ميكرد، در رابطه با بازيگران ديگر نميدانم تا چه حد محدوديت در بداههگويي اتفاق نيفتاد چرا كه به دليل ايپيزودي بودن سريال «چمدان» بازيگران ديگري در اطرافم نبودند تا ببينم آقاي ملكان چطور با آنها رفتار ميكند.
وي در ادامهي گفتوگوي خود با ايسنا در پاسخ به اينكه با توجه به مناسبتي بودن سريال «چمدان»، آيا شتاب و عجلهاي در ساخت به همراه داشت؟ خاطرنشان كرد: در ارتباط با بازيگران عجله و شتابي در كار نبود؛ چرا كه اين مجموعه براي پخش در ماه رمضان سال گذشته آماده ميشد و فقط چند قسمت پايانياش تصويربرداري نشده بود. من نقشم را در همان هفتهي اول كه تازه كار تصويربرداري آغاز شده بود، ايفا كردم؛ اين پرسش بايد از عوامل و دستاندركاران پرسيده شود كه تا آخرين روزها سركار بودند.
او با تاكيد بر اينكه مسالهي شتاب و عجله هميشه در سريالهاي مناسبتي حاكم بوده و هست، ادامه داد: مسالهي شتاب و عجله و فشردگي در كارهاي مناسبتي هميشه بوده و هست، ولي نميدانم اين مساله هميشگي است يا خير؛ چرا كه هميشه اينگونه كارها در آخرين لحظه سفارش داده ميشوند به همين خاطر با فشار عوامل و بازيگران مواجه ميشود كه به عقيدهي من كمي در كيفيت كار تاثير ميگذارد.
اميرفضلي در پايان دربارهي زمان پخش سريال «چمدان» به ايسنا گفت: در ارتباط با پخش برنامهها و سريالهاي تلويزيوني تصميمگيري با سازمان صدا و سيما و مديران سازمان شبكههاست و آنها طبق برنامهريزي كه در نظر دارند سريال يا برنامهاي را در كنداكتور پخش جاي ميدهند و من هم نميتوانم اعتراضي به پخش سريال چمدان داشته باشم چرا كه زمانبندي براساس برنامهريزي پيش مي رود و اين مساله يك عرف است. در كل زماني كه يك سريال توليد ميشود همه دوست دارند كارشان در بهترين تايم زماني پخش شود اما پخش برنامهها براساس سياست مديران سازمان و مديران شبكه است و بايد همه چيز را كنار هم بچينند تا زمان پخش را مشخص كنند.
انتهاي پيام