غذاهاي سالم براي مقابله با فشار خون بالا

افزايش فشار خون يك اختلال خاموش است كه مي‌تواند با بسياري از بيماري‌ها و مشكلات سوخت وساز بدن مرتبط باشد.

افزايش فشار خون يك اختلال خاموش است كه مي‌تواند با بسياري از بيماري‌ها و مشكلات سوخت وساز بدن مرتبط باشد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي تايمز گروپ، در اين مقاله به تعدادي از مواد غذايي مفيد كه در پايين آوردن فشار خون نقش موثري دارند، اشاره شده كه عبارتند از:

- اسفناج: اين سبزي سرشار از منيزيم و همچنين حاوي مقادير قابل توجهي پتاسيم است كه هر دوي اين عنصرها، مواد كليدي و اصلي براي پايين‌ آوردن سطح فشار خون هستند. به همين دليل مصرف اين سبزي‌ها به طور روزانه براي مقابله با افزايش فشار خون توصيه مي‌شود.

- شكلات تلخ: مطالعات نشان داده است كه مصرف روزانه 25 تا 30 كالري شكلات در روز مي‌تواند فشار خون را پايين بياورد. درواقع فلاوونول‌هاي موجود در شكلات تلخ اين نقش را ايفا مي‌كنند.

- شير بدون چربي: شير فاقد چربي حاوي مقادير قابل توجهي كلسيم، پتاسيم و ويتامين D است كه فشار خون را پايين مي‌آورد و بدن را سالم نگه مي‌دارد.

- گوجه‌فرنگي: اين صيفي غني از آنتي‌اكسيدان‌هاي موثر براي كاهش فشار خون است.

- دانه سويا: اين ماده غذايي نيز به دليل غني بودن از پتاسيم سلاح موثري براي مقابله با فشار خون بالا است.

به اين ترتيب اگر مي‌خواهيد با فشار خون بالا مقابله كرده و يا از بروز آن پيشگيري كنيد، اين مواد مفيد را در رژيم غذايي روزانه خود بگنجانيد.

انتهاي پيام

  • یکشنبه/ ۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91050100066
  • خبرنگار : 90069