حادثه در مراسم عموهاي فيتيله‌يي!

صداوسيما درصدد تنظيم قانوني براي حضور قاعده‌مند مجريان در مجامع

باز هم اجراي برنامه توسط گروه‌هاي برنامه‌ساز كودك تلويزيون حادثه آفريد و اين بار فرو ريختن سِن، در مراسمي خارج از سازمان صداوسيما منجر به مصدوم شدن والدين كودكان حاضر در اين مراسم شد.

باز هم اجراي برنامه توسط گروه‌هاي برنامه‌ساز كودك تلويزيون حادثه آفريد و اين بار فرو ريختن سِن، در مراسمي خارج از سازمان صداوسيما منجر به مصدوم شدن والدين كودكان حاضر در اين مراسم شد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، كودكان كرجي به همراه والدينشان پنجشنبه ـ 22 تير ماه ـ در ورزشگاه انقلاب اين شهر حاضر شدند تا اجراي عموهاي فيتيله‌يي را شاهد باشند اما اين مراسم همانند آنچه پيش به هنگام اجراي «خاله شادونه» در خرم‌دره شاهد بوديم، حادثه آفرين شد كه خوشبختانه آسيب جاني به همراه نداشت.

در پي اين حادثه‌ 15 تن از مادران كودكاني كه در برنامه حاضر شده بودند، براي شركت در مسابقه روي سن حاضر شدند كه بلافاصله سِن سقوط كرد و همه مادران به زمين افتادند و تعدادي از آنها هم مصدوم شدند.

خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا براي اطلاع از جزييات اين حادثه و همچنين طرح اين پرسش كه برغم بي ارتباط بودن اين مراسم با سازمان صداوسيما، آيا تلويزيون نمي‌تواند با نظارت بر عملكرد مجريانش از بروز اتفاقاتي از اين دست جلوگيري كند، به سراغ مدير گروه كودك و خردسال شبكه دو سيما رفت.

علي زارعان در گفت‌وگويي كه با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، داشت درباره‌ي حادثه اخير خاطر نشان كرد: به عقيده من اتفاقاتي از اين دست خلاء قانوني در جامعه‌ي ما را نشان مي‌دهد و بايد فكري اساسي شود تا ديگر چنين اتفاقاتي تكرار نشود.

اين مدير تلويزيون افزود: التزام به قانون و قانونمند شدنِ فرايندهاي فرهنگي را بايد به عنوان يك امر ضروري در ارتباط با اين اتفاقات يادآور شد.

همچنين وي با تاكيد بر اينكه در برگزاري اين گونه برنامه‌ها همه چيز بايد به شكل استاندارد انجام گيرد، يادآور شد: منطقا زماني كه در جايي قرار است برنامه‌اي برگزار شود،‌ بايد از لحاظ امنيتي، اجتماعي،‌ فرهنگي مورد تاييد و وثوق متولي فرهنگ باشد؛ در كشور ما متولي فرهنگ وزارت ارشاد است و بايد نظارت كند.

او در ادامه از جزييات اتفاق اخيري كه در مراسم اجراي عموهاي فيتيله‌يي رخ داد، اظهار بي اطلاعي كرد و گفت: به نظر من همه افراد در جامعه دو بخش رفتاري دارند؛ يك بخش حقيقي و ديگر بخش حقوقي است. ما هم براي مجريان اين دو ارزشِ مستقل را قائل هستيم، اما نكته مهم اين است كه اين افراد با اتصال به بخش حقوقي‌شان اعتبار پيدا مي‌كنند ـ اگر چه توانمندي‌هاي شخصي هم شرط است ـ و در كل سازمان صداو سيما است كه در نهايت به افراد فرصت مي‌دهد و اين فرصت تبديل به يك رفتار مي‌شود. اگر به اين گونه مسائل اين طور نگاه كنيم، همه ما در مقابل اعتباري كه نهادها به ما مي‌دهند، مسؤول هستيم و بايد از اعتباري كه به ما داده مي‌شود درست استفاده كنيم.

زارعان در پايان به ايسنا گفت: بايد به همه هنرمندان اين فرصت داده شود تا بتوانند در جمع مخاطبان و مشتاقان خود حاضر شوند اما اين فرصت نبايد بي قاعده باشد. به نظر مي‌رسد كه سازمان صدا و سيما در صدد تنظيم قوانيني است تا بتواند به هنرمندان كمك كند و با آنها تعامل بيشتري برقرار كند.

به گزارش ايسنا،‌ روز پنجشنبه 22 تير ماه‌، عموهاي فيتيله‌يي در ورزشگاه انقلاب كرج براي كودكان برنامه داشتند. در اين برنامه حدود 20 هزار كودك به همراه والدينشان شركت كرده بودند.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۲۴ تیر ۱۳۹۱ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91042414479
  • خبرنگار : 71404