فرمانده نيروي انتظامي با اعلام آمادگي پليس براي ارائه خدمات دفاع شخصي و افشانه اشكآور به خبرنگاران گفت: وزارت ارشاد يا مسئولان صنفي بايد درخواست خود را به پليس پيشگيري ارائه كنند.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار اسماعيل احمديمقدم صبح چهارشنبه در حاشيه دومين نشست مجمع كانون بازنشستگان نيروي انتظامي، درباره عملكرد پليس در طرح تابستانه گفت: از 25 خرداد كه به تدريج مدارس تعطيل شدهاند، پليس اقدامات خود را براي افزايش امنيت تفرجگاهها، پاركها و راهها انجام داده است.
فرمانده ناجا با بيان اينكه واحدهاي پليسي در اين مناطق حضور خواهند داشت، گفت: شيفت گشتها نيز افزايش يافته است تا اگر مردم خواستند تا پاسي از شب بيرون از منزل باشند. امنيت آنان تامين شود.
احمديمقدم افزود: طبيعتا نبايد مشكلي در اين طرح وجود داشته باشد چرا كه ما تمام تلاش خود را در اين مورد انجام داده و براي برقراري نظم و امنيت نيروهاي خود را بسيج كردهايم.
وي همچنين در مورد طرح سالمسازي دريا نيز گفت: وضعيت دريا سال به سال رو به بهبود است. در گذشته مردم پراكنده در هر ساحلي كه ميخواستند سكني ميگزيدند و گاها شرايط جوي نامناسب، عدم امكانات بهداشتي مشكلاتي را به وجود ميآورد كه سال به سال با تلاش دستگاههاي متولي و استانداري اين مشكل برطرف شد.
وي با بيان اينكه مناطق طرح دريا مشخص و كمپهايي نيز در نظر گرفته شده است، گفت: پليس براي تامين امنيت سواحل، امنيت اخلاقي و جلوگيري از مزاحمت برنامههايي دارد و نيروهاي تقويتي نيز به استانهاي شمالي اعزام كرده است تا اين طرح به صورت گستردهتر انجام شود.
احمديمقدم همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا افشانه اشكآور يا وسايل دفاع شخصي به خبرنگاران نيز اختصاص داده ميشود، گفت: پليس اين آمادگي را دارد اما بايد وزارت ارشاد يا مسئولان صنفي براي دريافت اين وسايل به پليس پيشگيري ناجا مراجعه كنند.
وي افزود: بايد چارچوب كار و همچنين ضوابطي در مورد ارائه وسايل دفاع شخصي و افشانه اشكآور به خبرنگاران در نظر گرفته شود كه اين وسايل شامل حال چه افرادي ميشود.
به گفته وي پليس آمادگي ارائه اين خدمات به خبرنگاران را دارد اما وزارت ارشاد يا مسئولان صنفي جامعه خبري بايد تقاضاي خود را به پليس ارائه دهند.
انتهاي پيام