علي لاريجاني اظهار داشت: بايد بپذيريم كه در يك دوره حساس تاريخي هستيم و از نظر منطقهاي و جهاني در يك شرايط خاصي قرار داريم كه هم روند مثبت و رو به جلو دارد و هم شرايط حساس و خطرناكي است.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس مجلس شوراي اسلامي، در گردهمايي بزرگ علما، نخبگان، نمايندگان و ائمه جمعه استان همدان كه شب گذشته در تهران برگزار شد، تصريح كرد: شرايط منطقه از اين جهت خطرناك است كه ما ميبينيم در كشورهايي نظير مصر و سوريه، غرب و استكبار با يك حالت غضبآلودي قصد دارد وضع حكومت را به سمت ديگري بكشد و قيل و قال ايجاد شده را به نفع خود خاتمه دهد و از سوي ديگر شرايط خوب و مثبتي حاكم است به طوري كه در منطقه حركتهاي موثري جهت قدرت پيدا كردن مسلمانان در حال اتفاق افتادن است كه نتيجه آن، افزايش قدرت مسلمانان در منطقه و جهان و كاهش نفوذ دشمنان آنان است.
وي افزود: بحث ديگري كه ما در كشور با آن مواجهيم، مساله هستهيي است كه در اين مساله نيز نوعي جنگ ارادهها حاكم شده است وعلاوه برآن بكارگيري درست از ديپلماسي اقتضا ميكند به برخي از نكاتي مانند مسائل اقتصادي داخل كشور نيز براي موفقيت در آن توجه شود چرا كه اگر ميخواهيم پايداري ملتمان در مسائل منطقهاي و هستهيي ترسيم شود بايد روي مسائل اقتصادي داخل كشور كار كنيم.
رييس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: نبايد وضع اقتصادي به گونهاي باشد كه به دنبال هر خبر و هر مذاكرهاي اقتصاد كشور دچار تلاطم شود و اگر اين اتفاق ميافتد به دليل عدم برنامهريزي دقيق و همهجانبه است چرا كه ميتوانستيم با برنامهريزي درست و همهجانبه و پيشبيني وضع تورم در مقابل تلاطم اقتصاد بايستيم.
لاريجاني با بيان اينكه ين اتفاقات يك تجربه مناسب بود، اظهار داشت: با استفاده از اين تجربهها نبايد بگذاريم كه شتاب تورمي بر مردم فشار وارد كند و راهحل اين موضوع نيز سوق نقدينگي جامعه به سمت توليد است چرا كه اقتصاد مستقر و مستحكم بر اساس رونق در توليد شكل ميگيرد و در مجلس نهم نيز سير بحثها به سمت تمركز روي اين موضوع حركت ميكند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطر نشان كرد: نكته ديگري كه در شرايط خاص منطقهاي و كشور حائز اهميت است اين است كه نبايد با حاشيهسازي و فضاسازيهاي بيمورد، كشور را به آشوب كشيد و نبايد اجازه داد مسائلي مانند گراني نان و شير كه شاهد آن بوديم تاثيرات رواني زيادي به مردم وارد كند كه البته اين اتفاق افتاده است و بايد راهحلي براي آن اتخاذ شود.
رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: قطعا مشكلات اقتصاد كشور با تصميمات آني و لحظهاي حل شدني نيست و نبايد گذاشت با اين تصميمات فشار به مردم زياد شود و رونق توليد، كه رهبري بر آن تاكيد داشتند، بايد يك الگو براي بخشهاي مختلف كشور باشد چرا كه همه اين اتفاقات آثار بيروني دارد و بر مسائل ديپلماسي تاثيرگذار خواهد بود.
وي خاطر نشان كرد: همه بايد بدانند كه هيچ وقت توسعه در بستر متلاطم ايجاد نميشود لذا بايد به اين مساله توجه شود كه آرامش داخلي كشور زمينهساز توسعه پايدار است كه متاسفانه مخصوصا برخي از اظهارات و صحبتها اين آرامش را از جامعه ميگيرد و بايد مسئولين و آحاد جامعه بدانند كه زمانه، زمانهاي نيست كه با حرفهاي تند ذهنها را مشوش كنيم.
رييس قوه مقننه افزود: فضاي تندگويي و تخريب مسير درستي را براي كشور ترسيم نميكند چرا كه ما در اين شرايط نياز به وحدت دروني داريم كه البته اين وحدت به معناي غفلت از مسائل و مشكلات نيست اما تندرويي در بيان مطالب نيز به صلاح كشور نيست و لازم است مطالب در يك بستر آرام و در يك فضاي فرهيختگي بيان شود.
لاريجاني اظهار داشت: ما در كشور با يك پديدهاي با نام دريدگي گفتاري مواجه شديم كه حاصل آن، تخريب و پنجه كشيدن به صورت يكديگر است كه با اين اتفاق آرامش نظام به هم ميريزد و ذهنها از مسائل مهم دور ميشود لذا بايد با يك گفتار مودبانه و دوستانه صحبت كرد و در شرايط فعلي اين نكته بيش از پيش اهميت دارد.
وي در پايان تاكيد كرد: اصولا زبان تند زبان درستي نيست چرا كه ما از يك پشتوانه فرهيختگي در تمدن خود برخورداريم ضمن اينكه بايد به اين نكته توجه كنيم كه زبان تند به معناي انقلابيگري نيست. در زبان انقلابيگري نوعي فرهيختگي و تدبير وجود دارد كه هيچگاه در آن به كسي توهين نميشود و اميدواريم كشور به سمتي حركت كند كه اخوت و برادري تقويت شده و با استفاده از ظرفيت همه نخبگان شرايط براي پيشرفت و توسعه فراهم شود.
انتهاي پيام