ندا سپانلو كه تهيهكنندگي برنامههايي چون «الگو» و «روز از نو» را در پروندهي كاري خود دارد، دربارهي راههاي جذابتر شدن برنامههاي گفتوگو محور سيما و اينكه سازندگان اين قيبل برنامهها چقدر به سراغ ساخت گفتوگوهاي چالشي و جذاب ميروند؟ گفت: برنامههاي گفتوگو محور بايد بديع و نو باشند و علاوه بر آن ديدگاههاي متناظر در آن مطرح شود.
سپانلو در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: همان طور كه از نام برنامههاي گفتوگو محور پيداست، بايد در آنها تبادل آراء و نظرات وجود داشته باشد و به نحوي ديدگاههاي متناظر مطرح شوند تا گفتوگوها جذابيت كافي براي دنبال كردن داشته باشند.
وي ادامه داد: در برنامههاي گفتوگو محور بايد از شخصيتهايي استفاده كرد كه حضورشان در تلويزيون باعث جذابيت شود و نيز در اين گونه برنامهها بايد به سراغ موضوعاتي رفت كه كمتر به آنها پرداخته شده است. در كل برنامههاي گفتوگو محور اگر بخواهند موفق باشند، بايد حداقل يكي از ويژگيهاي نام برده شده را داشته باشند.
او در پاسخ به اينكه برنامههاي گفتوگو محور سيما چقدر نياز به تحول دارند؟ گفت: به عقيدهي من اين برنامهها خيلي احتياج به تحول دارند ولي اينكه چقدر تاكنون مخاطب داشته و موفق بودهاند را بايد از نظرسنجيهايي كه سازمان صداوسيما انجام ميدهد، ارزيابي كنيد.
سپانلو در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه رسانه چقدر ميتواند در انتخاب مجريان ريسكپذير باشد؟ يادآور شد: نبايد در انتخاب مجري برنامههاي تخصصي و با مخاطب خاص، ريسك كرد؛ چرا كه مجريان اينگونه برنامهها بايد كاملا آگاهانه و درست انتخاب شوند. رسانه ملي به ويژه برنامههاي زنده، جاي آزمون و خطا نيست، يعني مجري بايد به نوعي امتحان پس داده باشد.
انتهاي پيام